شناسه خبر : 71451
دوشنبه 02 دي 1398 , 08:52
اشتراک گذاری در :

جانباز نخاعی کاشانی به فیض شهادت نائل شد

جانباز نخاعی «احمد نعلچی» پس از سال‌ها مجروحیت بر اثر عوارض شیمیایی به یاران شهیدش پیوست.

فاش نیوز - «احمد نعلچی» جانباز نخاعی کاشانی در سال 1342 در خانواده ای مذهبی در شهر دارالمومنین کاشان دیده به جهان گشود و هنوز سنی نداشت که جنگ ناعادلانه رژیم بعث علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی و کشور ایران آغاز شد.

نعلچی که پرورش یافته خانواده ولایی بود در اوج جوانی به جبهه های حق علیه باطل اعزام شد و در مقابل دشمنان تا بُن دندان مسلح ایستادگی کرد و بر اثر موج انفجار در منطقه غرب در سن 18 سالگی به درجه رفیع جانبازی نائل شد.

https://isfahan.iqna.ir/files/fa/news/1398/10/1/1564445_998.jpg

وی سوم آبان ماه ۱۳۶۰ در جبهه مریوان بر اثر اصابت ترکش و موج انفجار قطع نخاع شد.

جانباز احمد نعلچی 38 سال پس از این واقعه و تحمل سال ها رنج بیماری، روز شنبه 30 دی ماه در بیمارستان شهید صدوقی اصفهان بر اثر عوارض شیمیایی دعوت حق را لبیک گفت و به مقام شهادت نائل و به خیل یاران شهیدش پیوست.

مراسم تشییع این جانباز سرافراز قطع نخاع دفاع مقدس، صبح سه شنبه سوم دی ماه از سپاه کاشان به سمت میدان کمال‌الملک کاشان برگزار خواهد شد.

پیکر مطهر این شهید بلندمرتبه، بعدازظهر سه شنبه در ساعت 14:30 در جوار همرزمان شهیدش در زیارت امامزاده سراج‌الدین شهر برزک از توابع شهرستان کاشان به خاک سپرده خواهد شد.

 

 

کد خبرنگار: 23
اینستاگرام
خدا رحمتش کند .
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi