شناسه خبر : 29152
یکشنبه 06 مهر 1393 , 12:34
اشتراک گذاری در :

پایان سال ها چشم انتظاری

خانواده شهید جواد نظام‌دوست بعد از سال‌ها چشم‌انتظاری بر سر مزار فرزندشان حاضر شدند.

خبرگزاری فارس: خانواده شهید «نظام‌دوست» بر سر مزار فرزندشان حاضر شدند

به گزارش  فارس، خانواده شهید جواد نظام‌دوست بعد از سال‌ها چشم‌انتظاری بر سر مزار فرزندشان حاضر شدند. خانواده شهید نظام‌دوست در مشهد زندگی می‌کردند که پس از احراز هویت شهیدشان به محل دفن وی در دانشکده صدا و سیما در تهران آمدند.

مادر شهید نظام‌دوست چند دقیقه‌ای برای افراد حاضر در مراسم سخنرانی کرد و گفت: سال‌ها چشم‌انتظار آمدن پسرم بودم تا اینکه یک روز در حیاط منزلمان به امام رضا(ع) سلام کردم حتی به حرمشان هم نرفتم. گفتم یا امام رضا تو خودت اینجا غریبی پسر من هم غریب است. خودت یک نشانی از او برایم بده. کمتر از یک ماه بعد با ما تماس گرفتند و گفتند پیکر فرزندتان احراز هویت شده و در دانشکده صدا و سیما آرام گرفته است.

این مادر شهید که اشک‌هایش جاری بود از همه کسانی که در بر سر مزارش در این مدت حاضر شدند تشکر کرد و گفت: خیلی ممنون که شما در تشیع جنازه پسرم شرکت کردید و در این مدت برایش خواهر و مادر و برادر بودید.

عزت الله ضرغامی رییس سازمان صداوسیما نیز در این مراسم حضور داشت.

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi