شناسه خبر : 107441
شنبه 23 دي 1402 , 11:00
اشتراک گذاری در :
عکس روز

بالاخره تحویل دارو پشت درب خانه ایثارگران قانونی است یا نه؟

فاش نیوز - ویدئوی کوتاهی در فضای مجازی پخش شد که رئیس انجمن داروسازان ایران در آن می‌گوید: «اقدام بیمه دی برای ارسال دارو با پیک به درب منزل جانبازان ۷۰ درصد به بالا خلاف قانون است.»ف

بالاخره تحویل دارو پشت درب خانه ایثارگران قانونی است یا نه؟+فیلم

به گزارش خبرنگار حوزه حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس، سه‌شنبه هفته جاری ویدئویی چند ثانیه‌ای در فضای مجازی پخش شد که در آن صدای شهرام کلانتری، رئیس انجمن داروسازان ایران با زیرنویس «اقدام بیمه دی در جهت ارسال دارو با پیک به درب منزل جانبازان ۷۰ درصد به بالا خلاف قانون است.» شنیده می‌شد.

قضیه از این قرار است که در چند ماه گذشته بنیاد شهید و امور ایثارگران در بعضی مناطق به طور آزمایشی مراقبت و ارائه خدمات پزشکی به والدین شهدا و جانبازان زیر پوشش بیمه دی در منزل را آغاز کرده و نسخه‌های پزشکشان را در منزل به آن‌ها تحویل می‌دهد. 

در فیلم کوتاه رئیس انجمن داروسازان، علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ به طور حضوری و کلانتری به طور تلفنی در برنامه «کشیک سلامت» درباره توزیع اینترنتی نسخه‌های داروخانه‌ای با یکدیگر مناظره می‌کنند و کلانتری این نوع توزیع‌ دارو را غیرقانونی دانسته و در ادامه توزیع دارو توسط بیمه دی برای جانبازان را غیرقانونی می‌داند..

 

 

در این کلیپ خضریان از کلانتری می‌پرسد: «آیا توزیع دارو توسط بیمه دی به درب خانه جانبازان خلاف قانون است؟» و کلانتری تأیید می‌کند. 

جالب است بدانید این مصاحبه تلویزیونی برای روزهای گذشته نیست و متعلق به ۲۷ آذرماه است؛ یعنی ۲۴ روز پیش.

 

در این فیلم صدای کلانتری را می‌شنویم که اقدام بیمه دی در حوزه خدمات‌رسانی به جانبازان را جزو موارد خاص می‌داند و می‌گوید: «از نظر من این اقدام خلاف قانون است؛ اما نباید برای توجیه آن به همه اجازه این کار را بدهیم.»

خبرنگار فارس در این باره شهرام کلانتری ارتباط گرفت. رئیس انجمن داروسازان ایران در این باره توضیح داد: «اگر جایی این کار اشتباه را انجام می‌دهد، نباید آن را به کل جامعه تعمیم دهیم.»

او در ادامه گفت: «ما در انجمن داروسازان ایران معتقدیم بعضی از اقشار جامعه، نیاز به بعضی از خدمات دارند؛ اما باید محدود به همان بخش از جامعه باشد. مثل جانبازان با مشکلات حرکتی، جانبازان بالای ۷۰ درصد یا کسانی که بیماری‌های صعب‌العلاج دارند و نمی‌توانند خودشان به داروخانه مراجعه کنند. تنها آن‌ها باید از این قبیل خدمات استفاده کنند؛ نه اینکه به همه برای این کار مجوز بدهیم.» 

کلانتری در ادامه، سخنانش را برای خبرنگار فارس توضیح داد: «ما اعتقاد داریم اگر پلتفرمی وسط بیمار و داروخانه قرار بگیرد و اطلاعات هویتی و بیماری شما را در نسخه بگیرد، در زمان نه چندان زیاد، تمام اطلاعات بیماری، درمان، مصرف، پراکندگی و ... مردم به دست این پلتفرم‌ها می‌افتد. این‌ها می‌توانند در ادامه سیستم را با توجه به تحلیل‌های اطلاعاتی که پیش خودشان است، مدیریت کنند و به سیستم و برندهای تجاری موجود در بازار فشار بیاورند، سیستم را از مسیر درستش منحرف کنند و....»

وی افزود: «اگر هم قرار باشد به برخی از اقشار جامعه از جمله جانبازان سرویس ارائه شود، باید کاملاً کنترل شده، در چهارچوب و زیر نظر دکتر داروساز و در ارتباط مستقیم بین داروخانه و بیمار اتفاق بیفتد.»

محمد میرزابیگی، معاون سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران، در نشست خبری ۴ شهریورماه امسال، در خصوص برنامه اجرایی تامین سلامت گفته بود: «با توجه به افزایش میانگین سن والدین شهدا و جانبازان، برای هر خدمتی حضور در بیمارستان امکان‌پذیر نیست و این موضوع، توزیع عالادنه خدمات را زیر سؤال می‌برد؛ لذا با مراقبت و ارائه خدمت به جانباز در منزل، تلاش می‌شود به جای سیستم سنتی و استفاده از مطب و بیمارستان، ما سراغ جانباز برویم.»

رئیس انجمن داروسازان ایران، اینکه سرور‌های حد واسط بین مردم و ارائه‌دهنده خدمت سلامت بین مرکز درمانی و مردم قرار بگیرند را خطر بزرگی دانست؛ چرا که در آینده اطلاعاتی که در پلتفرم‌ها ذخیره شده، منشاء خسارات امنیتی می‌شود. او نمونه این مشکل را هک اپلیکیشن اسنپ‌فود در روزهای گذشته دانست و برای خبرنگار فارس توضیح داد: «فرض بگیرید یکی از افراد خانواده دچار بیماری ناباروری یا مقاربتی است. این فرد دوست ندارد دیگران از این موضوع باخبر شوند. شاید خیلی‌ها دوست نداشته باشند دیگران بدانند که ام‌اس دارند یا مبتلا به سرطان هستند یا یک بیماری ژنتیکی در این خانواده وجود دارد. بیوتروریسم نیز بر پایه ضعف‌های ژنتیک خانواده‌ها و افراد اتفاق می‌افتد.»

کلانتری با بیان اینکه جانبازان باید سرویس ویژه بگیرند، تأکید کرد: «انجمن داروسازان ایران به مسأله خدمات‌رسانی بیمه دی به درب خانه جانبازان هیچ اعتراضی نداشته است.»

اینستاگرام
سلام خدمت مسولین جانبازان ن م ایران اسلامی برابر قانون تمام داروهایی جانبازان ن م رایگان میباشد متاسفانه از زمان دولت جدید هزینه شربت متادون را ما جانبازان اعصاب وروان وشیمیایی از جیب خانواده ماهیانه 650هزار تومان پرداخت میکنیم مدت 3ساله مگر ما جانبازان ن م چقدر حقوق میگیریم برای سال جدید میشود ماهیانه 800هزارتومان برای رضای خدا مثل تمام دولت های گذشته هزینه این شربت متادون را پرداخت کنند حتی بیشتر داروهای تقویتی هم هزینه انرا ازجیب بصورت ازاد باید پرداخت کنیم متاسفانه بابت 60درصد جانبازی یک میلیون پانصد هزارتومان ارتش بمن جانباز پرداخت میکند مسولین محترم بفکر داروهای جانبازان باشید
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi