شناسه خبر : 59973
شنبه 16 تير 1397 , 15:49
اشتراک گذاری در :
عکس روز

سهمیه‌های استخدامی و تثبیت موقعیت شغلی ایثارگران(۵)

مصوبات قانونی که به خاص بودن مقررات ایثارگران اشاره دارد عبارتند از: الف- در تبصره ۳ ماده ۴۲ قانون مدیریت خدمات کشوری موضوع شرایط عمومی استخدام در دستگاه‌های اجرایی آمده است: استخدام ایثارگران و خانواده‌های آنان براساس قوانین مصوب مربوط به خود خواهد بود.

یوسف مجتهد - مصوبات قانونی که به خاص بودن مقررات ایثارگران اشاره دارد عبارتند از: الف- در تبصره 3 ماده 42 قانون مدیریت خدمات کشوری موضوع شرایط عمومی استخدام در دستگاه‌های اجرایی آمده است: استخدام ایثارگران و خانواده‌های آنان براساس قوانین مصوب مربوط به خود خواهد بود.

ب- بند ح ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه بیان می‌دارد: ایثارگران و فرزندان شهدا مشمول قوانین، مقررات و ضوابط استخدامی خاص مربوط به خود بوده و کلیه دستگاه‌های مشمول ماده 2 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران مکلف به انجام آن هستند. نکات مهم در 2مصوبه فوق به قرار زیر است:

1- در حوزه قوانین، مقررات و ضوابط استخدامی، ایثارگران و خانواده آنها مشمول مقررات خاص مصوب درباره خود بوده و تا زمانی که در این حوزه قوانین و مقررات خاص ایثارگران وجود دارد، استناد به قوانین و مقررات عام، موضوعیت نداشته و فاقد اعتبار است.

2- دایره شمول دستگاه‌های اجرایی در بند ح ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه نسبت به تبصره 3 ماده 42 قانون مدیریت خدمات کشوری، بسیار وسیع‌تر بوده و تقریبا دستگاه، سازمان‌ یا نهادی باقی نمی‌ماند مگر آنکه مشمول قوانین و مقررات خاص مرتبط با ایثارگران باشد.

بند ذ ماده 87 قانون برنامه ششم به اصلاحاتی درباره ماده 21 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران اشاره دارد. در تبصره یک این بند آمده است: وضعیت استخدامی مشمولان این ماده حداکثر پس از 3 ماه رسمی قطعی می‌گردد. کلیه ایثارگرانی که پس از تصویب قانون جامع در قالب سهمیه استخدامی برابر ماده 21 این قانون جذب شده‌اند، با توجه به اینکه حسب مصوبه مجلس شورای اسلامی، تبصره‌های بند «و» ماده 44 قانون برنامه پنجم به این ماده ملحق شده و همچنان به قوت خود باقی مانده است؛

بنابر این برابر تبصره 2 آن، رزمندگان با حداقل 6‌ماه حضور داوطلبانه در جبهه، جانبازان، آزادگان، همسران شهدا، همسران جانبازان و همسران آزادگان، فرزندان شاهد، فرزندان جانبازان و فرزندان آزادگان که در قالب این سهمیه جذب شده‌اند از ابتدا به صورت رسمی قطعی استخدام می‌شوند و چنانچه دستگاهی از این اقدام خودداری کرده است خلاف قانون عمل کرده و این موضوع قابل تعقیب در مراجع قانونی و قضایی است.

با عنایت به مطلب فوق کسانی که قصد دارند موضوع تبدیل وضعیت استخدامی مشمولان ماده 21 را به دستگاه‌های اجرایی که از اعمال دقیق قانون تخلف کرده و آنان را از ابتدا رسمی قطعی نکرده‌اند، منحصر کنند مسیر اشتباهی را طی می‌کنند زیرا مقنن، تکلیف این گروه را از همان ابتدا روشن کرده و ضرورتی برای تصویب تبدیل وضعیت استخدامی آنان نداشته است.

کد خبرنگار: 17
اینستاگرام
آقای مجتهد عزیز.سلام
بنده درست نفهمیدم لطفا بفرمائید فرزند بنده که سالها پیش بدون سهمیه رزمندگان در اداره دولتی با قرارداد کار معین بطور عادی مشغول بکار بوده است الان می تواند براساس بند ذ وماده 21 قانون جامع از قراردادی به رسمی تبدیل وضعیت شود یاخیر.من هم جانباز 5 درصد هستم و هم رزمنده داوطلب . ممنون از رحمات شما دوست گرامی
باسلام احتراما معروض مي دارد، در اجراي بند ث ماده 88قانون توسعه ،مصوب گرديد بشرح ذيل بهره مندي از امتيازات يك مقطع تحصيلي بالاتر مطابق قوانين مربوطه براي رزمندگان با حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در دفاع مقدس كه ادارات دولتي درسال 96 اعمال كردند.اما اخيرا سازمان امور اداري و استخدامي طي نامه اي اعلام نموده كه (اعمال يك مقطع تحصيلي بالاتر فقط شامل جانبازان وفرزندان شهدا ميشود)و ادارات هم باستناد همين نامه يك مقطع بالاتر داده شده را لغو نموده اند. ما از دولت چيزي نميخواهيم فقط وقتي چيزي مصوب ميكند، آن را با بوق وكرنا اعلام ميكند ووقت كم كردن،بي صدا و درسكوت كامل،كم ميكند.لا اقل همين را اعلام تا مردم بدانند ،از دولت خيري به رزمندگان نميرسد. با احترام عليرضا محمدي
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi