شناسه خبر : 107713
دوشنبه 02 بهمن 1402 , 10:06
اشتراک گذاری در :
عکس روز

«احمد سیاف‌زاده»؛ از مبارزه با طاغوت تا شهادت+ اینفوگرافی

فاش نیوز - نقطه عطف کارهای حاج احمد سیاف‌زاده در عملیات خیبر بود که مدال فتح را دریافت کرد. در طول مدت حضورش در جبهه بار‌ها مجروح و شمیایی شد و در بسیاری از بازدید‌های مقامات عالی‌رتبه (مسئولین نظام، نیرو‌های ملل متحد و نظامیان خارجی) مسئولیت هدایت و راهبری آن‌ها را عهده‌دار بود.

کد خبر: ۶۴۶۱۱۴
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۱:۲۷ - 22January 2024
 

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، حاج احمد سیاف‌زاده متولد ۱۲ اردیبهشت ۱۳۳۵ در شهر اهواز بود. در جریان نهضت انقلاب اسلامی در شهر اهواز، باشرکت در جلسات ضدرژیم شاهنشاهی و گروه‌های مبارز، فعالیت خود را آغاز کرد و سرانجام در سال ۱۳۵۵ توسط ساواک مورد تعقیب قرار گرفت و به علاوه فرار از دوره سربازی، باعث شد به مشهد هجرت کند و یکسالی را در کنار شهیدان فاضل الحسینی و حضرت آیت الله خامنه ای، نماینده امام خمینی (ره) در مشهد به فعالیت‌های چریکی بپردازد.

او از ابتدای شروع جنگ تحمیلی به جبهه‌ها شتافت و در اولین مسوولیت، مسئول واحد طرح و عملیات قرارگاه قدس شد که بعد از تغییرات در نامگذاری قرارگاه‌ها و چینش‌های تاکتیک در رزم سپاه به عنوان مسئولیت طرح و عملیات قرارگاه کربلا (مقدم جنوب) منصوب شد. او در ۲۶ سالگی با طرح‌های بکر و دقیقی که به مسئولین جنگ ارائه کرد صاحب سبک و طرح در عملیات‌ها شد.

نقطه عطف کارهایش در عملیات خیبر بود که مدال فتح را دریافت کرد. در طول مدت حضورش در جبهه بار‌ها مجروح و شمیایی شد و در بسیاری از بازدید‌های مقامات عالیرتبه (مسئولین نظام، نیرو‌های ملل متحد و نظامیان خارجی) مسئولیت هدایت و راهبری آن‌ها را عهده دار بود.

او پس از دفاع مقدس وارد عرصه تحصیل علم شد و در کنار فرماندهان ارشد سپاه، موفق به اخذ مدارج تحصیلی لیسانس جغرافیا و فوق‌ لیسانس علوم سیاسی و روابط بین‌الملل از دانشگاه تهران و نیز کارشناسی ارشد مدیریت علوم دفاعی شد. از مهم‌ترین فعالیت‌های ایشان در کنار دیگر عزیزان، تصویب رشته تحصیلی مدیریت امور دفاعی به عنوان یک رشته دانشگاهی با ظرفیت معلوم در وزارت علوم و تحقیقات بود. حاج احمد از جمله فرماندهانی بودند که بعد از پایان جنگ تحمیلی دائما به مناطق عملیاتی سرکشی می‌کردند و طرح یادمان‌های مناطق جنگی با نظر ایشان ساخته و تا آخر عمر، وقت خود را صرف بازگو کردن و روایتگری ایثار و جانبازی‌های همرزمان شهید خود کرد و باحضور در مناطق عملیاتی جنوب و غرب به تشریح ۸ سال دفاع‌ مقدس می‌پرداخت.

سیاف‌زاده سرانجام در شب رحلت پیامبر (ص) و امام حسن مجتبی (ع) در سن ۵۵ سالگی درگذشت و در روز شهادت امام رضا (ع) در جمع همرزمان و دوستدارانش تشییع شد.

روایت مردی که پایش از کوچه‌های خاکی اهواز به دافوس رسید+اینفوگرافی

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi