شناسه خبر : 97270
دوشنبه 26 دي 1401 , 08:50
اشتراک گذاری در :
عکس روز

قاضی‌زاده: فرزندان جانباز زیر ۲۵ درصد تسهیلات اشتغالزایی می‌گیرند

قاضی‌زاده: فرزندان جانباز زیر 25 درصد تسهیلات اشتغالزایی می‌گیرند

معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مورد اشتغال فرزندان جانبازان زیر ۲۵ درصد گفت: با عقد تفاهم‌نامه با دستگاه‌ها تلاش شده تا فرزندان جانبازان زیر ۲۵ درصد فاقد شغل هم از اشتغال بهره‌مند شوند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی ظهر امروز در شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 25 آبان، به دستاوردهای اصفهان در تاریخ انقلاب اسلامی اشاره کرده و اظهار داشت: اصفهان نقش تاثیرگذاری در تاریخ ایران اسلامی ایفا کرده و پایه‌گذار ایران جدید است و این استان حق زیادی به گردن مردم دارد.

وی با بیان اینکه مردم نواحی مختلف این سرزمین، خودشان را با ویژگی خاص و منحصر به‌ فردی می‌کنند، افزود: اصفهان با وجود داشتن شخصیت‌های بزرگ دینی، علمی و فرهنگی و تمدنی کهن و گسترده، خود را با شهادت و ایثار معرفی می‌کند و این موضوع نشان دهنده سطح بالای درک و بصیرت مردم این منطقه است.

قاضی‌زاده با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر لزوم توجه به نام و یاد شهدا عنوان کرد: رهبر انقلاب بر این موضوع تأکید کرده‌اند که خیابان‌ها به نام شهدا نام‌گذاری شود هر چند شهدا در نزد ملائک جایگاه بالاتری دارند.

معاون رئیس جمهور یادآور شد: 40 سال پیش در روز 25 آبان مردم شریف و شهیدپرور اصفهان پیکر مطهر 370 شهید دلاور عملیات محرم را بر روی دستان خود تشییع کردند و روز حماسه و ایثار را در این شهر رقم زدند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور متذکر شد: اصفهان طبق فرمایشات مقام معظم رهبری شهر شهادت است و با تقدیم 23 هزار و 635 هزار شهید در دوران دفاع مقدس، بیشترین تعداد شهید در بین استان‌های کشور را دارد.

  شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، یک نهاد فرادولتی است

قاضی‌زاده هاشمی در ادامه به کارکردهای شورای ترویج و توسعه فرهنگ شهادت اشاره کرده و متذکر شد: شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، یک نهاد فرادولتی است و بنیاد شهید و امور ایثارگران در این شورا نقش دبیری را بر عهده دارد.

وی در ادامه به لزوم توسعه و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت و ترویج ارج نهادن و تکریم جامعه ایثارگری در کشور اشاره کرده و گفت: در حوزه رسیدگی به خانواده ایثارگران و شهدا به گفتمان و رویکردی عمومی نیاز داریم اما این مسئله تاکنون در کشور اتفاق نیفتاده است؛ خانواده شهدا و ایثارگران تنها در برخی موارد مورد تکریم قرار می‌گیرند و در عمل شاهد تکریم و گرامیداشت این قشر نیستیم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: دولت سیزدهم برای تبدیل گفتمان عمومی و نظام فکری جدید در خصوص ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاکید زیادی دارد و امیدواریم که اصفهان تبدیل به مکتب و گفتمان عمومی فرهنگ ایثار و شهادت شود.

وی با بیان اینکه در شرایط کنونی مرجع و الگوی جامعه تغییر کرده، افزود: بنیاد شهید مطالعاتی را در زمینه سبک زندگی ایرانی-اسلامی در خانواده‌های شاهد و ایثارگران را انجام داد و در این راستا آسیب‌هایی دیده شد و این امر نشان می‌دهد که باید اقداماتی را انجام دهیم.

 ایثار و شهادت یک موضوع عمومی است 

معاون رئیس جمهور گفت: بنیاد شهید به مرور زمان، تبدیل به یک سازمان معیشت پایه شده درحالی که موضوع ایثار و شهادت یک مسئله عمومی است و نباید تنها ارگان بنیاد شهید محدود شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور متذکر شد: دستگاه‌های مختلف وظیفه دارند که یک درصد از بودجه‌شان را برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هزینه کنند و این موضوع، موضوعی تکلیفی است. ترویج عمومی یک فرهنگ تنها زمانی اتفاق می‌افتد که به آن اعتبار مورد نیاز داده شود و در این راستا شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت وظیفه دارد که موضوعات مربوط به این حوزه را در سطح کشوری و استانی دنبال کند.

وی در ادامه بیان داشت: برخی از استان‌ها ظرفیت فکری بالایی و راهبردی بالایی دارند و اصفهان به عنوان یکی از این استان‌ها باید با تمام ظرفیت خود به میدان بیاید تا اقدامات بزرگی در این راستا انجام دهد.

 ارائه خدمات درمانی به بیش از 16 هزر نفر از خانواده شاهد و ایثارگران 

قاضی‌زاده هاشمی در ادامه به بیان عملکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران اصفهان در 6 ماهه نخست سال پرداخته و گفت:ارائه خدمات درمانی به 16 هزار و 98 نفر از ایثارگران، پایش سلامت عمومی و تخصصی و آموزش تخصصی خود مراقبتی 8 هزار و 595 مورد، ارائه مراقبت‌های توانبخشی به ایثارگر در منزل هزار و 105 مورد، انجام چکاب تخصصی و فوق تخصصی 60 جانباز نخاعی که پایش 45 نفر از طریق اعزام به بیمارستان خاتم‌الانبیاء(ص) و بیمارستان‌های استان، تحویل 31 قلم تجهیزات پزشکی به ایثارگران شامل ویلچر، تخت مکانیکال و برقی، ارائه 307 خدمت در خصوص اروتز و پروتز و 88 مورد اعزام ایثارگران به سایر استان‌ها از خدمات بنیاد بوده است.

وی ادامه داد: در استان اصفهان چهار بیمارستان و کلینیک تخصصی در اصفهان تحت نظر بنیاد فعالیت می‌کنند که شامل بیمارستان و کلینیک بیمارستان امیرالمؤمنین (ع)، بیمارستان روان‌پزشکی شهید رجایی نجف آباد، کلینیک امام حسین (ع) فریدن و کلینیک جابر نجف‌آباد هستند و عملیات بهسازی کلینیک جابر آغاز شده است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با اشاره به ساخت آسایشگاه و خانه ایثار در سطح استان متذکر شد: در حال حاضر چهار آسایشگاه توانبخشی شهید مطهری اصفهان، امام حسین (ع) خمینی شهر و خاتم‌الانبیاء (ص) کاشان و آسایشگاه شهید رجایی فعال هستند و ساختمان جدید مرکز توانبخشی جانبازان شهید مطهری نیز بهسازی و تجهیز شده است. علاوه بر این در شهرستان دهاقان یک دو شهید برای ساخت خانه ایثار یک قطعه زمین اهدا نموده که اقدامات اداری آن در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: در سفر رئیس‌جمهور به اصفهان برای تکمیل مراکز فرهنگی، ورزشی و توانبخشی 90 میلیارد تومان اعتبار مصوب شده است.

 در اصفهان بیش از 6 هزار دانشجو از خانواده شاهد و ایثارگران تحصیل می‌کنند 

معاون رئیس جمهور با اشاره به آمار فرزندان شهدای شاهد و ایثارگر استان اصفهان خاطرنشان کرد: در استان اصفهان شش هزار و 100 دانشجو از خانواده شاهد و ایثارگران مشغول به تحصیل هستند و بنیاد شهید به دانشگاه 28 میلیارد تومان دیون دارد و اگر اعتبار 20 میلیارد تومان از محل سهام به ‌دست‌مان برسد، این دیون پرداخت خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه درمان سیاست‌های کاملی حاکم نیست، بیان داشت: بنیاد شهید به خانواده شهدا و ایثارگران اعلام کرد که هزینه‌های درمان آنها بدون سقف پرداخت می‌شود؛ در حال حاضر 616 هزار جانباز داریم که بیش از 400 هزار نفر این افراد جانبازان کمتر از 25 درصد هستند و در نحوه رسیدگی به جانبازان اولویت‌بندی در نظر گرفته نمی‌شود، درحالی که باید خدمات بر اساس نوع ایثارگری اولویت‌بندی شود.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به بازدید خود از بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) گفت: اگر به دنبال حفظ منزلت ایثار و شهادت هستیم، باید شرایط مناسبی برای آنها به وجود آوریم. اگر استان بتواند زمین احداث بیمارستان را تامین کند، بنیاد شهید امکان ساخت یک بیمارستان 700 تخته را دارد که هزینه ساخت و تجهیز آن حدود 5 میلیارد تومان برآورد می‌شود.

 ایجاد اشتغال برای بیش از هزار نفر در 6 ماه نخست سال 

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به برنامه‌های صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران گفت: سامانه جامع اشتغال و کارآفرینی آماده بهره‌برداری شده و به زودی از آن رونمایی می‌شود. این سامانه به صورت هوشمند عمل می‌کند و دیگر نیازی به مراجعه ایثارگران برای دریافت تسهیلات اشتغال نیست.

وی با بیان اینکه 7 هزار نفر در سامانه کاریابی ثبت‌نام کرده‌اند، افزود: سال گذشته و در 6 ماه نخست سال جاری برای برای هزار و 883 نفر از خانواده شاهد و ایثارگران اشتغال‌ ایجاد شده است با این حال از 802 مجوزی که برای استخدام فرزندان شهدا به استان اعطا شده تنها 414 نفر استخدام شده‌ا‌ند.

معاون رئیس جمهور گفت: از منابع موجود در کشور در حوزه مشاغل خرد بر اساس قانون تخصیص حداقل 10 درصد از منابع قرض‌الحسنه بانک‌های دولتی به استانداری‌ها تفویض شده و با پیگیری‌های به عمل آمده در دولت این حداقل 10 درصد نسبت به سال گذشته 7 برابر افزایش داشته است.

وی با اشاره به آمار تبدیل وضعیت ایثارگران عنوان کرد: 5 هزار 476 نفر تبدیل وضعیت شدند و 2 هزار و 414 نفر باقی مانده‌اند که این مورد نیازمند پیگیری‌های منطقه‌ای و محلی لازم است.

پرداخت بیش از 3 هزار فقره تسهیلات به خانواده شاهد و ایثارگر 

قاضی‌زاده هاشمی در مورد اعطای تسهیلات از جمله وام قرض‌الحسنه ایثارگران گفت: سه هزار و 66 فقره تسهیلات اعتباری و قرض‌الحسنه به ایثارگران استان پرداخت شده و تعداد پنج هزار و 418 نفر تحت پوشش بیمه عمر و حادثه قرار دارند و حدود چهار میلیارد ریال هدیه ازدواج پرداخت شده است.

معاون رئیس جمهور در مورد ایجاد فرصت‌های شغلی برای ایثارگران و کاهش نرخ بیکاری گفت: ایثارگران متقاضی شغل در اصفهان 18 هزار نفر هستند که هزار و 50 نفر از آنها در بخش‌های دولتی و غیردولتی استخدام شده‌اند و دومین آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان 70 درصد تا قبل از پایان سال انجام می‌شود.

 در استان اصفهان بیش از 20 هزار نفر واجد دریافت زمین و مسکن هستند 

وی در خصوص تامین مسکن ایثارگران اصفهان، گفت: بر اساس مصوبه دولت در سفرهای استانی در قالب طرح جهش مسکن پنج درصد از هر پروژه‌ای که برای تأمین مسکن احداث می‌شود به ایثارگران تعلق پیدا می‌کند.در استان اصفهان 20 هزار و 340 نفر متقاضی واجد شرایط دریافت زمین و مسکن هستند که هزار و 947 نفر از آنها تسهیلات خرید و یا ساخت مسکن را دریافت کرده‌اند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگردان کشور در تشریح دیگر اقدامات بنیاد اصفهان به پیگیری ساخت 5 هزار واحد مسکن در فولادشهر و بهارستان، آماده‌سازی تعداد 31 پلاک ویلایی واقع در فولادشهر ،پیگیری الحاقیه زمین واقع در شاهین‌شهر برای چهار هزار و 500 نفر از ایثارگران، اختصاص 44 میلیارد ریال برای تعمیرات و مناسب‌سازی مسکن ایثارگران اشاره کرد.

 انعقاد تفاهم‌نامه برای استخدام فرزندان جانبازان زیر 25 درصد 

قاضی‌زاده در مورد اشتغال فرزندان جانبازان زیر 25 درصد نیز اظهار کرد: با عقد تفاهم‌نامه با دستگاه‌ها تلاش شده تا فرزندان جانبازان زیر 25 درصد فاقد شغل هم از  تسهیلات اشتغال بهره‌مند شوند. با انعقاد تفاهم‌نامه‌های جدید برای اشتغال بیش از 20 هزار ایثارگر فرصت شغلی به وجود آمده و با توجه به مکاتبات و پیگیری‌های صورت‌گرفته با بانک مرکزی و با تصویب شورای پول و اعتبار، مبلغ تسهیلات از 100 میلیون تومان به 150 میلیون تومان و در برخی رسته‌های شغلی به 300 میلیون تومان افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به فعالیت‌های خوداشتغالی، گفت: ارائه مشاوره 839 نفر، به‌روز رسانی اطلاعات شغلی 6 هزار و 657 نفر، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به 172 نفر و پرداخت مبلغ 206 میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی از برنامه‌های بنیاد بوده است.

منبع: خبر گزاری تسنیم
اینستاگرام
جناب آقای قاضی زاده هاشمی ایکاش میشدازمنظربرون مسائل ومشکلات جامعه تحت پوششتان رارصدمیکردیدنه اینکه ازمنظردرون سازمانی دائمابه مکاتبات وکاغذبازی هایتان اشاره میکردیدبرادربزرگوارم این حقیرناچیزبی مقدارجزهمان رزمندگان محرم بودم اتفاقاساعت پنج صبح درسرمای شدیدآشانزدهم آبان شصت ویک پدرم هم همانجاشهیدشدوهمه ارثیه اش برای حقیریک پلاک گردنش ویک فانسقه ویک سرنیزه ژ.سه بوده وهست بقیه خانواده ام هم همه نابودشدگان این سرزمین هستندنمیخواهم مطلب رابازکنم چون تجربه دارم بابازکردن مطلب فقط قلب جان بازان واقعی رابدردمی آورم پس حرفی نمیزنم فقط اینراخدمتت عرض میکنم که شماهاخیلی خوب ماراشناخته ایدومیدانیدچون براساس خونهایی که داده ایم پای ارزشهاایستاده ایم ونقدنمیکنیم هرچه دلتان میخواهدمیگوئیدوهمیشه اوقات ازگل وبلبل بودن مقوله سخن میگوئیدمردشریف این حقیربی ارزش اولارزمنده ام دومافرزندشهیدم سوماجان بازم چهارماهنوزسنگرراترک نکردم ودرطول روزحداقل ده ترکش مجازی بسمتم شلیک میشودوزارت بهداشت درتبدیل وضعیت من پنج سال است اقدامی نمیکندونامه زده که موافقت نمیشوددرحالیکه همه زندگی من خلاصه میشوددراداره یکساعت قبل ازوروددیگران تاساعت سه ونیم عصرحدودیکساعت ونیم منزل هستم که راهی میشوم سمت مسجدجامع وپایگاه شهداچراکه سی سال است هرشب یک صفحه قرآن بنام شهیدی ازشهرمان تلاوت میکنیم وادعیه نمازراحقیرمیخوانم ازمسجدمیروم منزل دخترم یکساعت بانوهایم وبرمیگردم منزل هشت قرص میخوردم وهشت قرص هم صبح بایدبخورم من راتائیدنمیکنندبعدشماآمدی داستان چه خوب است وچه خوب بودوچه خوب خواهدشدمیگوئیدبرادرمن روزسیزدهم آبان ماه ازپسرم خواهش کردم گفتم برویم راهپیمایی بهش گفتم شماکه بسیجی بودی تصویرپدربزرگت پروفایلت هست بیابرویم تادشمنان متوجه حضورمان بشونددست بردیکی ازمحاسن زیرچانه اش راکندداددست من گفت پدرم من احترام شماراخیلی دارم وبه پدربزرگم نیزافتخارمیکنم ولی این مودستت باشدتابرسی میدان امام چندین بارنگاهش کن ببین من محاسنم سفیدشدبیکاربی خانه نوی عقدم مانده ام ازکجاخونه پیداکنم چکاربکنم برای امرارمعاشم بعداگرنتیجه گرفتی بیایم زنگ بزن می آیم خدمتت راهپیمایی صادقانه تامیدان امام گریه میکردم وغبطه میخوردم که خدایاچرااینهمه بی ارزش بودم که همراه پدرم ودوستانم شهیدنشدم وامروزسه انسان رابدبخت وبیچاره کرده ام .رفتم ودلم خون بود.جناب قاضی زاده لطفاازمنظردرون نگاه نکن ازمنظربرون ببین بروداخل جامعه هدف تامتوجه بشوی که رزمنده ای روزانه شانزده قرص میخوردوزیربیست وپنج درصداست .دردزیاداست لطفاباحقایق آشناشویدچون وضعیت هم وضعیت مناسبی نیست کاری نکنیدکه خدایی ناکرده خدایی ناکرده لتمه ای به خون شهداوانقلابمان بخورد.درکتاب خاطرات سپهبدشاهنشاهی خواندم روزیکه شاه وهمسرش درحال خروج ازکشوربودندوامرای ارتش صف کشیده بودندودستشان رامیبوسیدنداین مردخم نشدوجمله ای به شاه گفت که لازم دانستم یادآورش باشم (گفت اعلیحضرت میدانی چرااینگونه درحال ترک کشوری؟شاه جواب دادمیرویم چندروزی استراحت میکنیم تااوضاع کمی بهترشودبرمیگردیم. امیرگفت نه برگشتی درکارنیست شاه پرسیدچرا؟امیرگفت چون ماسی سال به پدرت نتوانستیم یک جمله حرف دروغ بزنیم وچندسال است که نشدیکباربشماحقایق رابگوئیم این دلیل خروج شماازکشوراست وبرای همیشه رفته اید) التماس دعا

ومن الله توفیق
رضــــــــــــاامیریان فارســــــــانی
باسلام اقامابالای ۲۵درصدهادیگه بیکارنداریم حالانوبت زیر۲۵درصدهاست خوش به حالشون دیگه بایدبابیکاری خداحافظی کننداقاوام کجابود بیچاره ایثارگران بااین مسئولین بنیادشهید بریدببیندچندنفرسرنوبت وام خوداشتغالی وای ستادن
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi