شناسه خبر : 63809
جمعه 10 اسفند 1397 , 12:19
اشتراک گذاری در :
عکس روز

میزگرد رئیس‌ فراکسیون‌ ایثارگران مجلس با ایثارگران در دفتر فاش‌نیوز (بخش نخست)

رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی و چند تن از نمایندگان جانبازان با حضور در پایگاه خبری فاش نیوز طی یک نشست صمیمی، مسائل و مشکلات جامعه ایثارگری را مورد بحث و بررسی قرار دادند...

فاش نیوز - رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی و چند تن از نمایندگان جانبازان با حضور در پایگاه خبری فاش نیوز طی یک نشست صمیمی، مسائل و مشکلات جامعه ایثارگری را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

در ابتدای این نشست صمیمی، حجت الاسلام والمسلمین حسن نوروزی(ملقب به شیخ ایثارگران)، نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی، آیاتی از کلام الله مجید(سوره ۲۰: طه - جزء ۱۶) را تلاوت کرد....

در اینجا توجه کاربران معزز را به گزارش کامل این نشست جلب می کنیم:

حجت الاسلام نوروزی: من فکر می کنم یکی از اهداف انقلاب اسلامی همین بیان مطالب مهم با زبان آرام است و به نظرم این موضوع خیلی مهم است. من پوزش می طلبم از اینکه قرار بود پیش از این خدمت جانبازان و ایثارگران عزیز برسیم و علی رغم قراری که گذاشتیم، موفق نشدیم خدمت دوستان برسیم.

عرض کنم حدیثی در نهج البلاغه از امیر المومنین علی(ع) داریم «بقیه السیف ...و اکثرا ولدا»؛ بقایای شمشیر یعنی بقایای جبهه هم فرزندانشان بیشتر است و هم تعدادشان. درست است که ما در اینجا هفت یا هشت نفر هستیم اما تعداد ما در سراسر کشور هشتاد میلیون و بلکه بیشتر است.

این جلساتی که می گذاریم و با قرآن شروع می کنیم، در اینجا نیت کردیم که ثواب تلاوت قرآن را به روح شهدا، برای شما و خودمان نثار کنیم و خداوند تبارک و تعالی سرنوشت جلسه ما را در این چند آیه مشخص می کند. جلسه بسیار عالی است و ان شاالله در سالروز آغاز چهل سالگی پیروزی انقلاب اسلامی منشاء خیر و تحول باشد.  

فقط خجالتمان از کمبود زمان است، چرا که واقعا وقت کم می آوریم، خدا شاهد است دیروز(روز جمعه) ناهار ظهر را هشت و نیم شب خوردیم و همیشه وقت کم می آوریم و به خاطر کمبود زمان ناراضی هستیم. افتخار ما این بود که شما را ببینیم، اگر چه از سراسر ایران در مجلس شورای اسلامی ما مراجعه کننده داریم.

دغدغه های رسانه ای ایثارگران

بهروز ساقی، مدیر مسئول پایگاه خبری فاش نیوز با بیان خیر مقدم به رییس فراکسیون ایثارگران توضیحاتی در مورد فعالیت های رسانه فاش نیوز و دغدغه‌های رسانه ای جامعه ایثارگری ارائه کرد و سپس ضمن خوش آمدگویی و بیان اینکه یک بار خلف وعده ای صورت گرفته و گروهی از جانبازان که منتظرتان بوده اند از شما دلخورند، اظهار داشت که ما با هر کس دعوا داشته باشیم با شما که دعوا نداریم، شما از خود ما هستید، به معرفی جانبازان حاضر در این میزگرد پرداخت.

به هر حال امروز خدمت شما رسیدیم؛ و چون فرصت برای بیان مسائل و مشکلات اندک است، بدون فوت وقت، ابتدا آقای یوسف مجتهد مسائل و مشکلات کلی جامعه ایثارگران را مطرح می کنند.

طبقه بندی و تشریح مسائل و مشکلات ایثارگری

یوسف مجتهد (از مسئولان و معاونان اسبق بنیاد و کارشناس مسایل حقوقی و قانونی ایثارگران که خود نیز جانباز 60 درصد قطع عضو می باشد): آقای نوروزی! خوشحالم از اینکه در جمع دوستان هستید، چون خودتان از جنس همین دوستان هستید و اگر اجازه بدهید مطالبی را خدمتتان عرض کنم.
مطلب این است که دوستانی که در مرکز هستند خودشان نه اینکه مشکلی ندارند بلکه وقتی دور هم جمع می شوند به فکر جامعه ایثارگری در سطح کشور هستند. آقای ساقی که سنگ صبور جامعه ایثارگری است و درد جامعه ایثارگری را در سطح کشور به خوبی می‌داند و واقف به مسائل جامعه است و ایثارگران هم تماس های فراوانی با ایشان دارند. دوستانی که در اینجا حضور دارند به نمایندگی از سایر تشکل‌های ایثارگران هستند و با بدنه ایثارگری مرتبط اند و تقریبا درد جامعه ایثارگری را خوب می‌فهمند و خوب می شنوند.


شما هم در جامعه ایثارگری هستید و این مسائل را به خوبی می‌دانید، وقتی اظهارات شما را رصد می‌کنیم می‌بینیم درد را بیان می کنید، اما متاسفانه یا اینکه خوب بیان نمی شود و تنهایید یا اینکه مجموعه محدودی هستید و نمی‌توانید به آنچه که مراد شماست برسید و در بعد قانون گذاری آن را محقق کنید. خصوصا" از لحاظ وضع اقتصادی که در حال حاضر در جامعه به وجود آمده است جزء مهم در جامعه ایثارگری نظام معیشتی است. در این ارتباط در چند فصل مطالبی عرض خواهم کرد اگرچه این مطالب پیش از این خدمت بسیاری از آقایان(مسئولان) گفته شده است. از آقای فیروزآبادی که رئیس ستادکل نیروهای مسلح بودند تا سایر مسئولین و حتی فراکسیون ها موضوعات گفته شده است حال هم در این جلسه که خدمت شما هستیم عرض می کنم.
از زمانی که موضوع بررسی و تصویب "قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران" در کمیسیون اجتماعی مجلس مطرح شد، بنده در خدمت کمیسیون بودم و این بحث‌ها را مطرح می کردم؛ الان هم که در خدمت شما هستم هنوز این بحث ها ادامه دارد. ولی به جرات می گویم که مجلس دهم، کمترین توجه را نسبت به سایر دوره ها به جامعه ایثارگری داشته است، نمی دانم دغدغه جامعه ایثارگری را کمتر متوجه می شوند و یا اینکه جنسشان از جنس جامعه ایثارگری نیست و درک صحیح از مسائل ایثارگری ندارند. در ارتباط با مجالس قبلی نمی‌گویم که مشکلاتی نبود، اما به نظر من این حس قبلاً بهتر منتقل می شد  و راهگشایی ایجاد می کرد.

دوستان حاضر با بدنه جامعه ایثارگری در ارتباط هستند و خود شما هم در جامعه ایثارگری هستید، می بینم که درد را بیان می کنید ولی شاید محدود هستید اما واقعیت مطلب آن طور که شاید و باید مطرح نمی شود.
متاسفانه در این دوره مجلس کمترین توجه را به جامعه ایثارگری داشته است که شاید علت این است جنس آن از جنس جامعه ایثارگری نیست و یا اینکه دغدغه های آن را ندارد.

 نظام معیشت

نظام معیشت یکی از مشکلات اساسی ایثارگران است و غالب جامعه ایثارگری با حقوق دریافتی ناچیز روزگار می گذرانند و این موضوع به دغدغه‌ای اصلی تبدیل شده است. قرار نیست اگر خانواده ای به خاطر اهداف و آرمان های نظام، سرپرست خود را از دست بدهد دریافتی آن به شدت پایین بیاید؛ اگر چه در بخش حقوق وظیفه اوضاع بدتر از اینها است.

یکی از معضلات و مشکلاتی که در جامعه ایثارگری وجود دارد نظام معیشت است؛ جناب آقای نوروزی: واقعیتش این است که به نظر من باید موضوع نظام معیشت را از حوزه رزمندگان آغاز کنیم تا پس از آن به خانواده معظم شهدا برسیم.
غالب جامعه ایثارگری حقوق حالت اشتغال را بر حسب قانون، به صورت حالت "وظیفه" می گیرند. ما به غیر از حالت پرستاری، چهار یا پنج نوع دریافتی در حوزه ایثارگری داریم (حق پرستاری یک امر جدایی است) اما آنچه با معیشت و زندگی افراد مرتبط است، حقوق حالت اشتغال و حقوق حالت وظیفه و کمک معیشت است. اما در هر سه مورد اختلاف فاحش با قانون داریم و آنچه که در اجرا وجود دارد با آنچه که در قانون است اختلاف فاحش دارد.
ما این موضوع را در دیداری که با مجموعه فرماندهان نیروهای مسلح داشتیم بیان کردیم و آنها هم به آن به خوبی واقف هستند، ولی متاسفانه هیچ اقدام مثبتی که برای اصلاحات در قانون لازم است انجام دهند تا کنون به عمل نیامده است.

شما مستحضرید که دریافتی کارکنان، (از جمله حقوق نیروهای مسلح)  مبنای آن حقوق مدیریت خدمات کشوری است؛ حقوق کارکنان دولت هم مبنایش قانون مدیریت خدمات کشوری است. حقوق حالت اشتغال هم تابع قانون فوق الذکر است، اما میانگین دریافتی جامعه ایثارگری (حقوق) با نیروهای مسلح و بنیادی ها (بنیاد شهید) را اگر مقایسه کنید مشاهده خواهید کرد که فاصله بسیار زیادی وجود دارد. این چه پرداختی است که اساس آن قانون مدیریت خدمات کشوری است ولی دریافتی جانبازان (حقوق خانواده معظم شهدا اگرچه یک ترمیم جزئی شد و اگر لازم شد می گویم ولی باز فاصله دارد) با آزادگان باید دارای این فاصله زیاد باشد!


جناب  آقای نوروزی،  به طور مثال، یک آزاده در ابتدای سال ۹۱ با یک افزایش ساده به عنوان حکم حقوقی می گیرد و این عدد ثابت مبنای حقوق ۶ می شود، عدد ۱۲سال+  عیدی (که هر سال دولت تعیین می کند) به هرحال هرچه باشد پرداخت می شود. اما در مورد کارکنان دولت، این عدد از اصل حقوق بیشتر است. ما در جاهایی که هستیم این موضوع  را به خوبی مشاهده می‌کنیم. به طور مثال در جایی که داریم خدمت می کنیم میانگین پرداختی ۱۹ ماه حقوق است؛ در کنار آن به مناسبت های خاص و تحت عناوین ولادت ائمه، هدیه و غیره پرداخت هایی  می‌شود. این موضوع نشان دهنده آن است که نظام یک نگاه مناسبتی به کارکنان دارد اما ایثارگران فقط بر مبنای یک عدد ثابتی دریافتی دارند و رها شده اند. دوستانی که در اینجا هستند و به موضوع ایثارگری رسیدگی می کنند ممکن است در زندگی فرصت هایی داشته اند و توانستنه اند به موقعیت مناسبی برسند اما وقتی شما به روستاها و شهرستان ها می روید، پرداختی ها به جامعه ایثارگری به عنوان صدقه ای (خصوصاً با این وضعیت اقتصادی که پیش آمده) تبدیل شده است.
شما ببینید ارزش پول ما چقدر کاهش پیدا کرده است؛ من این را خدمتتان بگویم که یک روز حکم حقوقی جانبازی را دیدم که سردار است (حالا شاید نام بردن از ایشان درست نباشد) این سردار دو پا قطع، دو چشم نابینا و با کلیه پیوندی است.
من حساب کردم ایشان دو میلیون و سیصد هزار دریافتی دارد. ایشان اگر یک بسیجی بود این مبلغ به یک بسیجی داده می شد که دائما روی ویلچر است. در سپاه هم همین مبلغ داده می‌شود؛ در حالی که غیر حالت اشتغال باشد دریافتی او باید در مجموع ۶ میلیون تومان شود. ببینید فاصله ی دو میلیون و سیصد هزار تومان تا  ۶ میلیون تومان چقدر است! چطور این نابرابری در نظام پرداخت محاسبه می شود در حالی که در یک جا کمترین حد و در جایی دیگر بیشترین سقف در نظر گرفته شده است.
به نظر می رسد اگر این شخص برود در سیستم خودش کار کند مسلما دریافتی اش بیشتر خواهد بود. بنابر این درست نیست اگر خانواده ای سرپرست خود را از دست بدهد و یا سرپرستش به خاطر نظام از کار افتاده کلی شود، فیش حقوقیشان نسبت به قبل به شدت کاهش پیدا کند.

شما همین نظامات دنیا را بررسی کنید، به طور مثال در خاورمیانه  برای اینگونه وضعیت‌ها چارچوبی دارند و برای فرد همطراز ضریب دو را مبنا قرار می دهند و دو برابر پرداختی یک فرد غیر آسیب دیده را شامل می شود.  ولی در نظام پرداختی ما چنین حالتی موجود نیست.


نوروزی: منظور شما حالت اشتغال است؟
 مجتهد: بله این ها را با هم تطبیق می کنیم چرا که تطبیق پرداخت ها را در سیستم پرداختی داریم. من می‌خواهم بگویم برای بسیجی همین است. اگر فردی حالت اشتغال شد، وضعیت استخدامی قبلی اش دیگر اهمیت ندارد، حالت اشتغال همطراز با دیگر افراد در نیروهای مسلح است و با او همانند یک فرد دارای وضعیت رسمی برخورد می‌کنیم. حال شما یک فرد بسیجی را مشاهده کنید که از لحاظ معیشتی چه وضعیتی دارد، اما بدتر از آن، وضعیت وظیفه های ارتش است که متاسفانه ظلم مضاعف به آنها در بحث حالت اشتغال می شود.
در مورد وضعیت یک بسیجی می شود به سپاه گفت یک حکمی را صادر و به بنیاد شهید بدهد تا بر مبنای آن چیزی بدهد، اما در ارتش چنین نیست، وضعیت وظیفه ها بدتر است. در ارتش با اینکه همان شخص از کار افتاده و از دو چشم نابینا و ویلچری است اما در نظام پرداختی هنوز همان حقوق وظیفه اش را فقط دریافت می کند و این خنده دار است.
در مورد موضوع بیمه ما توانستیم حرفمان را به آقای فیروزآبادی بقبولانیم ولی ایشان، بعد از این موضوع کنار رفت و بعد سردار باقری آمد. الان چند وقت است که می خواهیم ایشان را ملاقات کنیم اما تاکنون موفق نشده ایم.


حجت الاسلام نوروزی: یک روز من در مجلس نطق می کردم می خواستم بگویم آقایان سپاه شما چرا سکوت کردید، اما بی غرض گفتم چرا خفه خون گرفتید. آنها از من شکایت کردند که به ما توهین کرده اید؛ در حالیکه من توهین نکرده بودم و گفتم که چرا به مشکلات ایثارگران نمی رسید.


مجتهد: حاج آقا! من خودم سپاهی هستم، کاری به دریافتی از بنیاد ندارم، الان  سردار «زاده کمند» که به جای ایشان در معاونت نیرو آمده است و با ایشان در تماس هستم از من سوال کرده که مشکل شما چیست؟ گفتم: "شما همه چیز را رها کرده اید، یعنی واقعیت مطلب این است که ایثارگران ول شده اند. بخصوص بسیجی ها؛ حال ممکن است کادری ها خود را به یک جایی وصل کرده باشند اما بسیجی ها و وظیفه ها به حال خود رها شده اند".
همانطور که قبلاً گفتم وضعیت حقوق وظیفه بدتر از این حرف ها است، چرا که هم در کمیت و هم در کیفیت آن مشکل داریم و در کمیت این است که راه را بسته اند. به طور مثال، جانبازان استان اردبیل هنگامی که در مجلس پیگیر موضوعشان شدم خوشبختانه به حقشان رسیدند، اما بقیه جانبازان کشور به حال خود رها شده‌اند چرا که بعد از کار افتادگی هیچ مسئولی وظیفه خود نمی داند که موضوع را رسیدگی کند و به این خاطر ماده ۳۸ در جامعه رها شده است. اگرچه این ماده به کندی اجرا می شود، در حالی که باید تطبیق درجه ای انجام شود و حالت اشتغالی دو درجه بالاتر از درجه فرد باشد.


پس اگر به معیشت توجه شود بخش اعظمی از مشکلات جامعه ایثارگری حل خواهد شد. همین رزمنده ها و جانبازان زیر  ۲۵درصد را ببینید که چه وضعیت معیشتی بدی دارند.  متاسفانه در وزارت دفاع هنوز همان مبلغ ۶۰۰ هزار تومان (یعنی حداقل حقوق) را مبنا قرار می دهند‌ و هر ۴۵ روز هم به آن آب می بندند و پس از بالا پایین کردن های بسیار، با تاخیر پرداخت می‌کنند.
در مورد جانبازان زیر ۲۵ درصد، همان طور که در قانون آوردید کمک معیشت به همه آنها پرداخت نمی‌شود.  متاسفانه بنیاد شهید در این پرداخت هایی که حداقلی است اقدامی نمی کند؛ اگرچه ما منطبق با این حداقل ها هم مشکل داریم.
شما مدیران بنیاد را ببینید، (به طور مثال در صندوق اشتغال)  یک مدیر حقوق حداقل ۱۹ میلیون تومانی دریافت می‌کند، بعد سایت ها به رئیس بنیاد مستضعفان گیر می دهند، اگرچه آقای "سعیدی کیا" به عنوان رئیس بنیاد مستضعفان، حقوق ۱۹ میلیون تومانی می‌گیرد اما می‌گوییم نوش‌جانش، اشکالی ندارد چون دارند، به مستضعفان خدمت می کنند؛ در حالی که دارند از بنیاد مستضعف زدایی  و مدیران را متمکن می کنند تا بعدا اگر وقت شد به مستضعفان جامعه  برسند!
در این مورد شما نگاه کنید روزی که تحقیق و تفحص از بنیاد شهید آغاز و مدارک و مستندات آن را تقدیم مجلس کردیم، باز هم هنوز حدود بیست هزار سند اسکن شده با جزئیات  را دارم.
کاری نداریم که برای این موضوع پیش قاضی دادگاه رفتیم و او هم یک چیزی گفت که ناراحت شدیم منظور او این بود که مستقل نیستیم و تحت فشاریم. او گفت که رئیس بانک دی را جلب کردم اما تماس گرفتند که جلب نکنید؛ بعد گفتند که حکم را تبدیل به وثیقه کنید.  وثیقه ۵۰۰ میلیارد تومانی گذاشتند. آقایان سند ملک ۴۰۰ میلیاردی در تهران که متعلق به مجموعه فروشگاه های زنجیره ای شمال بود را وثیقه گذاشتند و بعد از آن درخواست شد که به قرار کفالت تبدیل شود و در آخر هم هر چه ما گفتیم این کار را نکنید اما تبدیل به کفالت شد. اینها همه نکته است و ما نمی خواهم بیشتر از این ورود کنیم، اگر چه در خود بانک دی طرف حقوق ۲۰ میلیون تومانی می‌گیرد، می گوییم نوش جانش، ولی ای کاش حداقل به این ۲۰ میلیون راضی باشند. اینها زد و بندهای پشت پرده شان خطرناک تر ار دریافت حقوق های نجومی است و متاسفانه در شبکه بانکی بین ۵ تا ۱۰ درصد وام های کلانی که به افراد داده می شود را بین خود توزیع می کنند، این موضوع را آدم چگونه بگوید.
 طرف وقتی ۲ میلیارد تومان پورسانت می‌گیرد آیا ما فقط به 20 میلیون حقوقش باید گیر بدهیم؟! متاسفانه آنها با دادن آدرس غلط دارند ما را از مسیر منحرف می‌کنند. من نمی گویم  طرف کمتر از ۲۰ میلیون بگیرد؛ حالا ممکن است درس خوانده و تلاش کرده باشد ولی ای کاش راضی به همین مقدار باشند که اگر به آن قانع بودند دیگر مشکلی نداشتیم؛ حال زد و بندهای پشت آنها چیست بماند وارد این گونه مسائل نمی شویم.

درمان ایثارگران
 
حسن ابوطالبی، نایب رئیس انجمن جانبازان نخاعی و رئیس گروه پیگیری تهران: واقعیت بحث درمان ایثارگران این است که این موضوع دارد بازیچه یک جریان می شود، آنهم درمان جانبازان! من یک مقدمه ای عرض کنم، حاج آقا نوروزی آیاتی از کلام الله مجید را تلاوت کردند و تفسیری فرمودند، این موضوع  نشان دهنده این است که اگر چه کار بلد بودند ولی عمل زده نشده اند.
در مورد داستان حضرت موسی(ع) که فرمودید، شاید چهل تا پنجاه سال زندگی ایشان را بیان کردید و زندگی جانبازان و ایثارگران هم به همین سرعت می گذرد اما متاسفانه نه آن طوری که باید بگذرد. چشم بر هم بگذارید تتمه آن هم از بین می رود و حقوقی که سهم آنهاست یکی یکی دارد بی پاسخ می ماند. از طرف دیگر آنچه را که بیان کردیم مورد تایید شما هم هست اما نشان می دهد که ظاهرا دست شما هم در مجلس بسته است.
نوروزی: به نظرم باید برای مشکلی که اشاره کردید یک چاره ای بیندیشیم  و یا اینکه الان که در خدمتتان هستیم یک راه چاره ای برای این معضلات پیدا کنیم.

الان همین بحثی که آقای مجتهد فرمودند به یک بخش جزئی از  آن اشاره کنم، باید بگویم که برخی از جانبازان بسیجی هستند که بر اساس ماده ۳۸ حقوق به آنها تعلق می گیرد، اما ما هر چه پیگیری می‌کنیم ‏ به در بسته می خوریم. قانونی که در مجلس تصویب شده است کی می خواهد اجرایی شود. به بنیاد می رویم، می گویند سپاه، به سپاه مراجعه می کنیم می‌گویند حکم زدیم، می‌گوییم نمونه اش را بدهید، متاسفانه ارائه نمی‌دهند.
در این راستا اخیرا با مسئولان بسیج جلسه گذاشتیم و گفتیم شما متولی بسیجیان هستید؛ چرا فکری به حال آنها نمی کنید؟ اگر چه آنها قصور را گردن بنیاد شهید می اندازند و بنیادی ها هم آخر سر می گویند ما پول نداریم. بالاخره معلوم نیست که چه خبر است، یک وقتی خود را زیر سوال برده یا اینکه اصل حق را زیر سوال می برند و می گویند پول نداریم اما بالاخره در این کلاف سردرگم باید معلوم شود که سر و ته آن کجاست.


حیدر بنایی (مدیر مناسب سازی حمل و نقل در امور جانبازان و معلولان): تهش می‌گویند حکم زده اند اما به دست ما نرسیده است، اگر چه متاسفانه ما ایثارگران، تبدیل به توپ فوتبالی شده‌ایم که بین سپاه و بنیاد پاسکاری می شود. یکی می‌گوید حکم نرسیده، یکی می‌گوید من حکمی ندیده ام. اگر چه بعد از مدت ها تلاش توانستیم بگوییم حکم آقای مجتهد را بدهید تا حق و حقوقش را بگیرد اما نمی دهند. متاسفانه حکمی به دست بسیجی نمی‌دهند که بر اساس آن بفهمد طبق قانون باید چقدر دریافتی داشته باشد. برای همین است که دست بنیاد شهید باز می‌ماند و گفته می‌شود حکم هم این است که ما داریم؛ در صورتی که ما مطمئن هستیم آنها حکم را اجرا نمی‌کنند و دارند بازی می‌دهند.


محمود غیاثی، از بنیانگذاران انجمن جانبازان نخاعی و مسئول امور ایثارگران راهنمایی و رانندگی:  در همین ابتدای امسال با سردار شریفی در سپاه جلسه داشتیم، گفتند که ما حکم ها را زده ایم و حکم سه چهار میلیون تومانی برای جانبازان بسیجی نداریم. چرا چون پرداختی های بالای ۴ میلیون تومانی برای جانبازان بسیجی در بنیاد مرسوم نیست و این خود یک تناقض است. به قول معروف آدم نمی داند که قسم حضرت عباس را قبول کند یا دم خروس را. حرف سپاه و حکمی که ادعا می کند را بپذیریم یا اینکه آنچه که بنیاد شهید می گوید را باید قبول کنیم.
 از طرف دیگر الان در رابطه با این بحث حالت اشتغال، اکثر ایثارگران به سن بازنشستگی رسیده اند و  در رابطه با این موضوع  هر روز که مسئولان تعلل کنند، تبدیل به مبلغ کلانی خواهد شد. یا اینکه باید بگویند آن را نمی‌دهیم و زیر بار پرداخت نروند. (حال یا با زور یا سرپوش گذاشتن بر آن) یا اینکه بپذیرند در این صورت هرچه که از زمان پاداش سنوات بگذرد این بار سنگین تر شده و عملا تبدیل به بحران می شود. اما بالاخره باید یک  فکری برای سنوات ایثارگران بشود.
بنایی: یک قانون یا باید تصویب شود یا اگر تصویب نشود باید فکری برای حل معضلات مرتبط با آن کرد، اگر هم مسئولان الان کاری نکنند، دو سال دیگر بار این مشکلات در کشور سنگین تر خواهد شد.
غیاثی: متاسفانه ارتش وظیفه ها را داخل قانون نمی داند، به طور مثال، زمانی که آقای ایزدی معاون بنیاد بود گفت: "ما به ارتش می‌گوییم حکم بزنید". در حالی که گفته می شود طوری هماهنگ کرده بودند که فقط احکام بر مبنای درجه  استواری به آنها داده شود. آن وقت حقوق جانباز نخاعی با توجه به این مشکلات بین ۱/۵ تا ۳/۵ است. این موضوع در هیئت دولت هم مطرح شد و ما نزد آقای جهانگیری و نوبخت موضوعات را عنوان کردیم؛ اگرچه می گفتند به آنها توجه  می‌کنیم  و با تعجب گفتند چطور ممکن است چنین چیزی در کشور باشد.

این موضوع هم شامل یک فرد وظیفه و هم یک ارتشی می‌شود که میانگین "یک جانباز نخاعی" است، اگرچه حق پرستاری هم قطع می شود و در نهایت، آن مبلغی که به دست همسر یک جانباز نخاعی می رسد یک میلیون و دویست هزار تومان است تا بتواند امورات یک خانه را اداره کند.
به هر صورت اگر چه آنها بعد از کلی اصرار و بازی که بر سر ما در آوردند، در نهایت یک مبلغی را اضافه کردند اما حرف ما این است که این مبلغ را چرا جزو حقوق قرار ندادید تا بعد از شهادت یک جانباز، مشکلات مالی در کنار مشکلات خانوادگی باقی نماند؛ اما متاسفانه این کار را هم نکردند. ولی در رابطه با وظیفه ها، وضعیت به مراتب بدتر است و مسئولان جوابگو نیستند، نه ارتش و نه  بنیاد. متاسفانه فقط پرونده آنها را به بنیاد شهید منتقل کرده‌اند و همچنان راکد مانده است.
مثلا قبلا یک کارت فروشگاه های اتکا به ایثارگران داده می شد و یک ایثارگر می توانست با آن قسطی خرید کند، اما الان آن کارت را به همراه دفترچه خدمات درمانی از ما پس گرفته‌اند. یا به طور مثال، قبلا می توانستیم به نزد دندانپزشکی برویم اما الان این امتیاز را  هم از ما گرفته اند تا نتوانیم از مزایای آن استفاده کنیم. می خواهم عرض کنم که الان مظلوم‌ترین قشر، قبل از بسیجیان، وظیفه های ما در نیروهای مسلح  هستند که وضعیتشان خیلی بغرنج تر از سایر اقشار است.
ابوطالبی: یک جانباز نخاعی که دارای مدرک پزشکی است و وظیفه ارتش است، در حکم او بی سواد زده شده و هر چه می گوید بابا این مدرک پزشکی من است اما زیر بار نمی روند و می گویند حکم شما قبلا خورده و موضوع تمام شده است. اما بالاخره باید یک فکری برای این موضوع کرد.
بنایی: یک نکته‌ای را عرض کنم، برخی از دوستان به حالت اشتغال ها اشاره کردند. به طور مثال بچه های کمیته انقلاب اسلامی که در نیروی انتظامی ادغام شدند، جزو بهترین افراد در این تشکیلات بودند. وقتی که پای صحبتشان بنشینیم، متوجه این موضوع می شویم که هنوز حق آنها ادا نشده است. البته بگذریم که حکم بنده را حضرت آقا توشیح فرمودند، اما متاسفانه این حکم، از سال ۷۲ تا زمان بازنشستگی ام  تکان نخورده است؟!


در صورتی که رفقای همسنگر من که بعضی هم به جبهه نرفتند، به ترتیب درجه های خود را گرفته اند و برخی هم رتبه های خود را دریافت کرده اند. در صورتی که حضرت آقا فرمودند" اگر می خواهید پرسنلتان خوب کار کنند، به این جانبازان برسید" چرا که اگر به پرسنل رسیدگی کنید و  فردای روزگار کسی جانباز و یا شهید شد، توجه به این آدم ها مهم تلقی می شود و بنا بر این اگر پرسنل مطمئن شوند، با اطمینان بیشتری کار می کنند.
 اما متاسفانه الان این گرفتاری هست که شما  که سی سال است حالت اشتغال برای فردی زده اید، با کسی که همقطارش بوده   و روی ویلچر است، ار لحاظ حقوق ماهیانه یکی است، اما دیگری پاداش و غیره می گیرد، اگر چه معادله ای یکسان اختصاص داده نشده است؟ هر چه که برای مسئولان ذیربط مصداق آورده می شود ولی زیر بار نمی روند. چنین اتفاق جدیدی که باید به داد آنها برسد نمی‌افتد، به قول آقای غیاثی در این صورت فردا هم زن و بچه های ما گرفتار همین مشکلات خواهند شد.
چون ما کاسب نبودیم که به دنبال کاسبی برویم و یک حرکت‌هایی بکنیم؛ همین روال را ادامه داده و به این حقوقی که داریم  قانع بوده ایم. اما الان تصور می کنیم که فردا زن و بچه و زندگی ما چه باید بکنند و دلشوره ها به وجود خواهد آمد. بالاخره زندگی می گذرد، چه حرکت کنید و چه حرکتی نکنید. اما باید قبل از اینکه دیر شود به داد آنها برسید.
ابوطالبی: من چون در حوزه جانبازان نخاعی فعالیت می‌کنم و  از زمان آقای زریبافان درگیر موضوعات آن هستم، به عنوان یک جانباز نخاعی باید بگویم حرف ما این است که حقوق ما کفاف زندگیمان را نمی دهد، به خصوص جانبازانی امثال من که از پا افتاده اند.  به طور مثال در سال ۹۵ پس از کلی اصرار ایشان(شهیدی) پذیرفت که بنشینیم و با کارشناسان بنیاد کار کنیم و بعد پیشنهاد بدهیم؟

در حالی که اگر بخواهیم زندگی یک جانباز گردنی بچرخد بایستی حداقل ۱۸ میلیون تومان به طور ماهیانه برای او در نظر گرفته شود؛ اما الان چقدر به او پرداخت می‌شود؟ فقط شش میلیون و خرده ای (با حق پرستاری و حقوق) پرداخت می شود.
یعنی طوری شده است که یک جانباز گردنی (نریمانی) به خاطر همین وضعیت، (نبودن مداوم پرستار بر بالای سرش) از روی تخت با صورت بر روی زمین سقوط کرد و وقتی هم شهید شد هفت میلیون تومان بابت پرستاری بدهی داشت.
متاسفانه دردی که از این فاجعه به ما وارد شد (به خاطر اینکه کسی پیش او نبود) بسیار بیشتر از بحث های مالی و این طور چیزها بود.
این موضوع در حالی اتفاق افتاد که پیش از آن نمایندگان انجمن در نشستی گفته بودند باید به صورت ماهیانه حداقل ۱۸ میلیون تومان برای جانباز گردنی در نظر گرفته شود تا توانایی یک زندگی معمولی را داشته باشد. اما در اجرا آقای شهیدی گفت من این مبلغ را می دهم. آقای ساقی هم در جلسه بود؛ ولی هفته بعدش که جلسه دیگری گذاشتیم گفت نمی توانم بدهم بیایید برویم پیش رییس جمهور. گفتیم شما وقت بگیرید تا نزد آقای روحانی برویم.
بعد از پیگیری‌های ما گفته شد که نمی توان از آقای روحانی وقت گرفت. بنابر این اگر نزد آقای جهانگیری برویم بهتر است. پیش آقای جهانگیری رفتیم و بعد از کلی بحث و جدل، در حالیکه جانبازان در فضای مجازی هماهنگ کرده بودند بیایند جلوی مجلس، اما به عنوان انجمن این موضوع را مدیریت کردیم که بچه‌های ویلچری به خیابان کشیده نشوند و به نظام ضربه نخورد.
بر این مبنا با این و آن صحبت کردیم تا اینکه جلسه‌ای با آقای جهانگیری و نوبخت برگزار شد که نمایندگان انجمن هم حضور داشتند و پذیرفتند که مبلغی را اختصاص دهند. این درحالی است که می‌دانید وقتی آقای نوبخت شروع به صحبت می کند اول یک روضه ای می خواند که کشور چه وضعیتی دارد، بعد از آن به صورت قطره چکانی اعتبارات را اختصاص می‌دهد. در این جلسه قبول کردند که مبلغ را افزایش دهند الان هم بعد از کلی پیگیری، مبلغ یک و نیم میلیون تومان اختصاص داده اند.

بنایی: البته برای جانبازان کمری قرار بود سه میلیون و ششصدهزار  و برای جانبازان گردنی چهار میلیون و ششصدهزار تومان اضافه کنند، ولی کلا آن چیزی که عملی شد فقط مبلغ یک میلیون و دویست هزار تومان بود.
غیاثی: همین یک میلیون و دویست تومان را هم قرار بود که به حقوق ماهیانه اضافه کنند چرا که همسران جانبازان ویلچری به دلیل کمک به جابجایی همسرانشان واقعا آسیب دیده اند و خدای ناکرده اینطور نشود که بعد از فوت شوهرانشان به گدایی بیفتند. در حالی که بسیاری از  همسران جانبازان به خاطر دل خودشان ازدواج کرده اند یعنی برخلاف نظر خانواده و به خاطر اسلام، نظام و انقلاب و عشق به امام با جانباز نخاعی وصلت کرده اند.
طرف ۵۰ سالش شده و شوهرش هم فوت کرده، خودش هم بریده، چرا که در این ۳۰سال فقط جان کنده است؛ خب چقدر باید حقوق بگیرد؟ فقط یک میلیون و دویست هزار تومان؟ متاسفانه بعد از این جلسه به هر دری زدیم که این مبلغ را به حقوق یک جانباز اضافه کنیم میسر نشد تا لااقل بعد از فوت، خانواده بتواند حداقل ۳ تا ۴ میلیون تومان حقوق بگیرند.


ساقی:  عنوانش را وام حق همیاری گذاشته اند تا هر موقع که تصمیم گرفتند، در فیش حقوقی جانباز بیاورند و هر زمان خواستند حذفش کنند.
نوروزی: نمی دانید ماده آن چیست؟
مجتهد: این موضوع قانونی ندارد و فقط یک توافق است.
 بنایی: یک میلیون و دویست مال دو سال پیش بوده الان از ارزشش کاسته شده است.
 غیاثی: الان همسر من با جانباز های دیگر دارند برای جانبازان زیر ۲۵ درصد کمک جمع می‌کنند. و پسر من که پریشب این موضوع را فهمید سرزنشم کرد که این همه شهید دادید آخرش ۵ تومان ۱۰ تومان باید برای رزمنده‌ای پول جمع کنید! نه درصد می دهید و نه او را می کشید که راحت شود و خانواده اش یتیم بشود تا تحت پوشش کمیته امداد قرار بگیرد!
پسرم چون خودش بسیجی و دلسوخته است از موضوع ناراحت شده بود که شما چرا  مسائل را سمبل  می‌کنید و الان زنها باید 5تومان 10 تومان کمک جمع کنند.
 به هر حال عرض من این است که مردم وقتی ایثارگران را اینطوری ببینند نخواهند گفت شما که جان خودتان را دادید آیا باید اینگونه زندگی کنید؟

ساقی: من فکر می‌کنم این مسائل را دوستان به زبان های مختلف و از جاهای مختلف به شما منتقل می کنند، عرض من این است که باید یک راهکاری برای این که از تکرار این مکررات جلوگیری شود اتخاذ گردد؛ اگرچه متاسفانه عملا ساز و کار طوری نیست که وقتی در مجلس یک قانونی می خواهد  تصویب شود ، ایثارگران مورد مشورت  قرار بگیرند.
 اجازه بدهید دو مطلب را در اینجا مطرح کنم که شاید راهکاری برای آن پیدا کنیم.
۱- مشکل نظارت در اجرا است و چیزهایی که شما زحمت می کشید و با خون دل خوردن(خوب یا بد) تصویب می کنید اما در عمل بسیاری از دستگاه ها به صراحت می‌گویند ما آن را اجرا نمی‌کنیم؛ محترمانه اش این است که می گویند نمی‌توانیم و یا اینکه بی احترامی می‌کنند و می‌گویند اجرا نمی‌کنیم چون شما مملکت را خوردید و بردید.
۲- برای این که مشکل تزاحم  قوانین و تلمبار شدن آن پیش نیاید باید ساز و کاری ایجاد کرد که تعامل بین مجلس و ایثارگران و جامعه هدفی که برای آنها قانون تصویب می کنید به گونه ای باشد که اگر طرحی بخواهید ارائه بدهید لااقل از طرف آنها مطمئن باشید که طرح پخته ای است و ایرادی نداشته باشد.
به نظر من حتی اگر دولت هم بخواهد طرحی بدهد، طوری باشد که با جامعه ایثارگری هماهنگ باشد، یعنی تعامل دو طرفه بین مجلس و ایثارگران نهادینه شود. یعنی فرداروز اگر شما در مجلس توانستید کاری بکنید، ناخواسته همان آش و همان کاسه نشود.
 به نظر من اگر ما این دو بخش اساسی را بتوانیم ساماندهی کنیم مسلما برای بقیه مسائل راهکاری پیدا خواهیم کرد.
 به طور مثال، در اینجا ببینید آقای مجتهد یا سایر دوستان چقدر خوب مطالب را بیان می کنند، اما موضوع مهم این است که بسیاری از  آنها باید جنبه اجرایی و عملیاتی به خود بگیرد.


مجتهد: به هرحال موضوع معیشت در جامعه ایثارگری بحث بسیار مهمی است که باید به آن توجه شود، در مورد سایر مسائل اگر قانون به خوبی اجرا شود بخش مهمی از مشکلات حل خواهد شد.
 نتیجه اینکه معیشت موضوع فراگیری است که حتی برای آن می توان یک جلسه ۱۰ ساعته گذاشت و به بندبند این موضوع پرداخت و گفت که چه اتفاقی دارد می‌افتد و چه راه حلی دارد.

ادامه دارد...

کد خبرنگار: 23
اینستاگرام
بسمه تعالی
ریاست محترم فراکسیون ایثارگران مجلس
شورای اسلامی
برادر ارجمند جناب آقای دکتر نوروزی
احتراما ضمن عرض سلام و خسته نباشید و آرزوی توفیق روز افزون خدمت حضرت عالی و همکاران ارجمند. به استحضار می رساند که در دوران هشت سال دفاع مقدس ایثارگران ، جانبازان، شهدا و اسرا در برابر رژیم بعثی عراق جنگیده اند در این گروه جانبازان ۵ تا ۲۵ درصدی بودند که در دوران دفاع مقدس مجروح و به مواد شیمیایی آلوده شدند که بعد از جنگ تحمیلی و در زمان صلح در اثر شدت جراحت و مجروحیت سال ها درد و رنج را تحمل کرده اند لذا وظیفه دولت جمهوری اسلامی ایران در قبال خانواده این عزیزان و فرزندان آنها چه می باشد؟

متاسفانه بنیاد شهید و امور ایثارگران تمام خدمات خود را معطوف به فرزندان شهید و خانواده آنها نموده و دریغ از کوچکترین خدمتی به فرزندان جانباز متوفی ...... در حالیکه فرزندان جانباز متوفی از نزدیک با آثار جنگ که در دل خانواده بود در دوران جنگ و بعد از آن با درد و ناله پدران مجروح خود مانوس بوده اند و سال ها با آه و ناله پدران خود همدرد بوده اند که کمتر از شهادت پدارنشان نبوده هرچند که پدران خود را با همچین وضعیتی از دست داده اند که خاطرات تلخ آن را تا ابد فراموش نخواهد کرد . حال چشم بینا و گوش شوا می طلبد که چنین تفاوتی را درک کنند. چرا ؟؟؟ بنیاد شهید وام مسکن ، ماده ۵۱، مقطع تحصیلی بالاتر ، معافیت مالیاتی، ماموریت آموزشی ، تخفیف حمل و نقل و کارت شناسایی را برای فرزندان جانباز متوفی در نظر نگرفته لذا خواهشمند است فرزند جانباز متوفی را چون فرزندان عزیز شاهد و جانباز محترم ۵۰ در صد در نظر بگیرید و تمام امتیازات مذکور را برای فرزندان جانباز متوفی در نظر بگیرید و جز قانون تصویب نمایید بخدا حق الناس به گردن تمتم مسیولین میباشد در اجرا نکردن حقوق فرزندان جانباز متوفی
با تشکر انجمن فرزندان جانباز متوفی استان کرمان
با عرض سلام جناب آقای عندلیبی اینجانب محمود اکبری رزمنده چهار ماه حضور در جبهه وکارمند شیلات سیستان که مدت بیست و هفت سابقه خدمت هستم وبه تازگی مدرک کارشناسی گرفتم و معاون اداره با این حقر ی رفتار نا جوری دارد و مدت سه سال است این حقیر در نگهبان گذشته باعث ناراحتی این حقیر شده از شما مقام مسئول تقاضا رسیدگی دارم شما به خدا سوگند رسیدگی کنید
جناب آقای ساقی و مجتهد سلام
چرا در مورد تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی و شرکتی صحبتی با آقای نوروزی نمی کنید؟ این مسئله آزمون پدرمان را درآورده است . کار خیلی از فرزندانمان را همین آزمون خراب کرده است .اصلا این چه قانونی است . بچه هایمان فوق لیسانس دارند این آزمون چه معنی دارد. لطفا این را مطرح کنید.
کمیسیون ماده 16 چرا کار فرزندان جانباز را رسیدگی نمی کند . پس این کمیسیون برای چه است .ممنون
با سلام خدمت جاج آقا نوروزی رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس، آقای مجتهد، آقای ساقی و سایر دوستان که زحمت کشیدید و این میزگرد را تشکیل دادید همه دوستان مباحث را خیلی خوب و شفاف عنوان کردند واقعا مشکلاتی هر یک از دوستان فرمودند عین واقعیت است و متاسفانه هیچ ارگان و نهادی پاسخگو نیست و ما روزی نیست که شاهد پرکشیدن همرزمان جانباز خصوصا جانبازان نخاعی و شیمیایی نباشیم ! یعنی ما انقلاب کرده ایم پول دار پول دارتر شود و ضعیف ضعیف تر این است عدالت عدل علی (ع)! تازه بعد از سی سال از پایان جنگ و مجروحیت جانباز نخاعی و گردنی و شیمیایی ما باید راه بیفتد این یگان ، اون ارگان و مجلس ... حتی سپاه یا بنیاد خود را ملزم نداند که حکم حقوقی جانباز ازکارافتاده کلی را که حق مسلمش است را ارایه کنند و هر کدام به بهانه ای جانبازان را پاسکاری و سر کار بگذارند وقتی به خود جانباز الان که زنده است اهمیت نمی دهند فردا روز که در قید حیات نباشد این آقایان فکر می کنید حق و حقوق زن و بچه جانباز را کامل می دهند ، وقتی قوانین مصوب ما ضمانت اجرایی نداشته باشد در واقع ما راه را باز گذاشته ایم برای افراد ی که در حق ما ظلم و اجحاف کنند تا زمانی که قوانین مصوب مجلس شفاف نباشد یعنی طوری تنظیم شود که هر ارگان یا دستگاهی تفسیر به نفع خودش کند ضمانت اجرا هم که نیست ابنجاست که بازار اختلاس هم رونق می گیرد چون هر کسی با تفسیر قانون اختلاسش را قبول ندارد و می گوید من اختلاس نکردم کار من قانونی است و حقوق یا پاداشی که من میگیرم کی میگه حقوق نجومیه من مطابق قانون دارم دریافت می کنم حالا شما پیدا کنید پرتقال فروش را . برای این که جانبازان حالت اشتغال بتوانند به حق و حقوق خود برسند در این شرایط کنونی که هیچ ارگان و دستگاهی پاسخگو نیست یک راهکار پیشنهاد می شود و آن اینکه در فضای مجازی فراخوان دهید تمام جانبازان از سراسر کشور برای اجتماع همزمان جلوی سپاه ایثارگران کل ، بنیاد شهید کل ، و مجلس اجتماع مسالمت آمیز کنند تا بله آقایان از خواب غفلت بیدار شوند چاره کار همین است و بس .
باسلام ضمن قدردانی از مسولین انجمنها وجانبازان عزیز حاضر در جلسه انچه که باید به ان پرداخت همان تذکر اخر و تلنبار شدن مصوبات است. باید تمامی قوانین اسیب شناسی شده و رفع نقص شوند و بر اجرای ان نظارت. خصوصا ماده۱۶ که باید از این وضعیت خارج شده و بعنوان حامی ایثارگران وارد گود شود نه اینکه خودش یک خان ار ۷خوان نظام اداری پیچیده گردد. فقط بررسی قوانین و اصلاح و تفسیر راه دیگری ندارد. همه بچه ها سنشان از ۵۰ گذشته و در سراشیب عمرند بدادشان برسید که الانش هم دیر است
با سپاس از برگزاری این جلسات
ریشه همه فسادها در بی عدالتی است
چرا باید آن متخلف بانک دی را با 400میلیارد وثیقه ای که دولتی است آزاد کنند؟!
سپس جوانان زیادی را با داشتن 500هزار تومان بدهی و یا مهریه و....در زندان
آیا این عدالت است ؟
یک طرف هزاران جانباز عزیز وطن
طرف دیگر یک متخلف که در بانک دی دارای جانبازان را بلیعده
قاضی حکم کرده متخلف آزاد باشد !
آیا آن قاضی را نباید از صندلی اش پایین کشید و رسوایش کرد ؟
در کدام ایه قران نوشته ظلم به جانبازان یک مصلحت است ؟
جالب تر اینکه همه جا حرف رایگان میزنند ومیگویند قاضی استقلال دارد!!!!!!دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس را؟
باسلام.خدمت.جناب.حاج.اقا.نوروزی.من.یک رزمند ه هشت سال دفاع مقدس هستم با ماهی 600 هزار تومان روز وشب میگزرانم ازتون خواهش میکونم به فکر رزمندگان کمک معیشت باشید این قشر خیلی فراموش شده ودر تنگناه قرارگرفتن مگر میشود با وزعیت این گرانی با ماهی 600زندگی سر کرد من به عنوان یک رزمنده خواهشم این به این قشر بیشتر توجه کونید ممنونم باتشگر؟
بانام ویادخدا/ممنون ازتمامی زحمات آقایان ترتیب دهنده جلسه امیدبه خداکه قدوم وقلم نیک شماباعث وبانی خیروبرکت برای ایثارگران خصوصن رزمنده های فراموش شده گرددخداخیرتون بده/ماناباشیدو پایدار
باسلام،آقای نوروزی آقای مجتهد،آیامطلع هستیدکه جانبازان بالای 25درصدیهستندبا30 درصدجانبا ی وسابقه شش سال بسیجی در جبهه که نهصد هزار تومان حقوق دارای همسر سرطانی وخود کاملا خانه نشین وبیکارمستاجروچهارفرزنددرحال تحصیل اگرمطالبم راکامل عرض کنم خیای هابایدعرق شرم بریزندای کاش یه مسئول باوجدان میآمد وازوضعیت من باخبرمیشدهمسرسرطانی دست فروشی میکندومامورنیروی انتظامی درمیان جمعیت دست فروش وقتی متوجه میشوداین خانم همسرجانبازهست بدترین برخوردراباهمسرم میکندومیگویدشماکه حقوق خوب میگیرین نمیزارم کاسبی کنی اوناییکه اینجامن. باهاشون برخوردنمیکنم آدمایی بدبختی هستن کم جانبازجانبازکن پولشومیگیری،افسوس دربیمارستان بستری بودم ،،فقط،،،چی بگم من نصف عمرم دربیمارستان بودم،بعلت اینکه نظام ورهبرمودوست دارم نمیشه مطالبی راعنوان کنم که دربنیادچه خبره بامدرک،وسلام
سلام ببخشید در خصوص جمع آوری کمک برای رزمندگان هنگامی که عده ای قانون تصویب کردند تا بیت المال را چپاول کنند خیلی دلخراش است. علی ایحال عده ای سهم خواه با تفکر دریافت مزد و سهم در مقابل اقدامات انقلابی قبل از انقلاب نشان دهنده کاسبی ایشان بوده و هیچ تناسبی با آزمانهای شهیدان انقلاب ندارند.
اما جناب آقای ساقی با محاسن سفید شده و موهای ریخته و کمی اضافه وزن شبیه مردان کامل ایرانی به نظر این را عرض کردیم چون اطرافیانی که روزمره در ارتباط هستند متوجه تغییرات نمیشوند اما دیدن عکس جناب آقای ساقی به فاصله یکسال تغییرات زیادی نشان میدهد تا جناب آقای ساقی کمی به فکر سلامتی و ظاهر خودشان باشد زیرا مولا امیرالمومنین (ع) فرمود هر ظاهری باطنی دارد و هر باطنی ظاهری دارد گرچه میدانیم آنقدر در مشکلات ایثارگران و مدیریت سایت غرق شده که فرصتی برای رسیدگی به امور شخصی باقی نماند اما خداوکیلی لازم است پس از جناب آقای ساقی خواهش میکنیم قدری وقت برای امور شخصی در نظر بگیرید و توجه لازم داشته باشید.
سلام.جناب حاج آقامجتهدمن مطالب شماودیگران رادنبال میکنم درتعجب هستیم که چراازحق وحقوق جانبازان انقلاب ازدرگیری های شهری ومنافقین تامواردهای دیگرکه ازحالت اشتغال وازافتادگی کلی هماننددیگران ازماده 38 محروم هستنددنبال نمیکنید؟!میدانیدهزاران جانبازانقلاب ودفاع ازهمین کشورونظام وجوددارندازجانبازحالت اشتغال 25درصدتا70درصدکه ازماده 38محروم وهیجکس پاسخگونیست!!!جهت اطلاع شمابزرگواروسایت فاش نیوزگرامی.
سلام نمي دانم خوانده ميشود يانه ولي توكل برخدا . اين همه جلسات و نشت ها كي اجرا مي شود چرا خروجي ندارد آدم فكر ميكند درمورد ايثارگران با مسئولين كشورهاي غير اسلامي ومذهبي نشت دارند كه دردها را نمي فهمن نمي توانن درك كنن يا طرف قرارداد با سازندگان سلاح كشتارجمعي بي رحمانه است ببخشيد بعد از گفتگو آخرش ميرسند به اين نتيجه كه (حالا پيدا كنيد كبريت فروش را )
با سلام چرا کمک معیشتی جانبازان معسر مظلوم زیر 25درصد در هیچ سال اضافه نشده آیا این جانبازان مظلوم برای کشورشان جانفشانی نکردند که باید با کمک معیشتی 600هزار تومانی دراین تورم وگرانی با داشتن زن وفرزند بیکار وخود جانباز شیمیایی ترکیشی موج انفجاری از شدت درد به خود می پیچد و سن آنها از 55سال گذشته ودیگر توانایی هیچ گونه کاری ندارد ایا جانبازان معسر مظلوم این حقشان است ای مسؤولین به خود بیایید و حق این جانبازان مظلوم را بدهید تا خداوند از شما راضی باشد


باسلام وقت بخیر خواستم برادران که با اقای نورزی جلسه گذاشت بودن تشکر کنم واقیعیتش حرف دل مارا زدن ما که به مسولین دست رسی نداریم مخصوصا در مورد حالشت اشتغال جانبازان بسیجی این دستورالعمل ماده 38 چی شد چرا اجراع نمی کنن بابا بچه ها تمام پیر شد یا اکثرا فوت کردن بس این قانون ها کی به درد ما می خورد فکر کنم جانبازان بیان همگی بریم از طریق دیوان شکایت کنم دست جمعی
بسمه تعالی
ریاست محترم فراکسیون ایثارگران مجلس
شورای اسلامی
برادر ارجمند جناب آقای دکتر نوروزی
احتراما ضمن عرض سلام و خسته نباشید و آرزوی توفیق روز افزون خدمت حضرت عالی و همکاران ارجمند. به استحضار می رساند
طبق تصویب مجلس شورای اسلامی در ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۳۸۵ تمامی جانبازان به شرط داشتن حداقل ۲۰ سال تمام سابقه پرداخت حق بیمه، می توانند بازنشسته شوند و هیچ شرط سنی و نیز میزان درصد جانبازی در این باره محدودیتی ایجاد نکرده است. تبصره 7 ماده یک تصویب‏نامه شماره 22686ک/ت3350هـ مورخ 6/3/1385 هیأت وزیران وکه در حال حاضر مبنای آیین‏نامه نحوه بازنشستگی جانبازان در سازمان تامین اجتماعی میباشد که مقرر داشته « کلیه جانبازان و آزادگان مشمول این آیین نامه.. دارا بودن حداقل شرط سنی برای(بازنشستگی) آنان (مردان حداقل (50) سال) الزامی است » در حالیکه به صراحت در رأی شماره 5 هیأت عمومی دیوان عدالت مورخ 18/01/87 در خصوص ابطال تبصره 7 ماده یک (که مصداق عینی تبصره 6است) بیان شده « با افزایش شرط سنی مذکور دایره شمول قانون را تضییق و محدود کرده است، خلاف هدف و حکم مقنن و خارج ازحدود اختیارات قوه مجریه در وضع مقررات دولتی می‏باشد»

-تبصره ماده۱۱ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری که بیان می‌دارد: پس از صدور رأی و قطعیت آن براساس ماده۱۱، مرجع محکوم‌علیه علاوه بر اجرای حکم، مکلف به رعایت مفاد آن در تصمیمات و اقدامات بعدی خود در موارد مشابه است. و بنابراین رای شماره 5 هیات دیوان قابل استناد میباشد.

و بویژه تبصره3ماده 24قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران به صراحت مقرر کرده : « رعایت شرط سنی مقرر در قوانین و مقررات بازنشستگی زودتر از موعد جانبازان الزامی نمی‌باشد»

علاوه بر آن معاون حقوقی رئیس‌جمهور در پاسخ به استعلام‌ها نیز به این نکته اشاره کرده است و برابر نامه شماره ۱۳۶۱۰/۱۷۵۵۵۳ مورخ ۹۰/۹/۷ به معاون حقوقی وزارت آموزش و پرورش چنین آورده است: بنا به تصریح قانون نحوه بازنشستگی جانبازان، دستگاه‌ها می‌توانند جانبازان انقلاب اسلامی را به شرط داشتن ۲۰سال تمام سابقه خدمت براساس درخواست کتبی و تصویب شورای امور اداری و استخدامی، با افزودن سنوات ارفاقی، بازنشسته کنند.

**
درخصوص قوانین نحوه باز نشستگی باید از مجلس پرسش کرد و مسلما نظر مجلس در پاسخ استفساریه کارگشا خواهد بود.

از آنجاییکه علیرغم پیگیری های متعدد نتیجه ای حاصل نشده و اقدام ما از طریق دیوان عدالت بیش از یک سال طول میکشد و بعد از رسیدن ما به 50 سالگی خواهد بود، تقاضا داریم به هر نحو ممکن این موضوع را پیگیری و لغو شرط سنی بازنشستگی جانبازان را اجرایی فرمایید تا بتوانیم از این قانون بازنشستگی بدون شرط سنی و درصد جانبازان بهره مند شویم

با تشکر و امتنان فراوان
با سلام
وزیر محترم بهداشت ودرمان وعلوم پزشکی ,,,و فراکسیون ایثارگران وکمسیون محترم بهداشت و در مان مجلس شورای اسلامی:
همانطور که مستحضر هستید بیماری یک امر طبیعی است ,وبخشی از زندگی,وبا انسان همراه است , ودر ایثارگران که عموما" انها را با درد , رنج ,بیماری می شناسند, بیشتر هویداو اشکار است.
با عنایت به اینکه قاطبه پزشکان جراح متبحر وحرفه ای در شهر های پزرگ از جمله تهران بزرگ ,مشهد ,و شیراز ,تبریز ,یا ....سایر مراکز,اقامت وبه امر مقدس انسانی وحیاتی ,بدون چشمداشت مادی , طبابت وسرویس می دهند .
.لذا خواهشمند است در خصوص دریافت زیر میزی و(مبلغ نقدی در مطب از بیماردر قبال عمل جراحی ) برخی جراحان که بیشتر در شهر ستانها مستقر هستند نظارت و ورود پیدا کنند .
البته بر اساس تجربه 3 عمل جراحی ام در تهران وکلان شهرها این مورد به چشم نمی خورد(اما 3 جراحی دیگر در شهرستا ن با این مشگل پرداخت مواجه بودم وهستند ).
از طرفی اعزام بیمار به این مراکز خارج از استان هم از نظر اسکان, دوری راه وهم سختی ایاب وذهاب و......مو ا نعی را ایجاد نموده.
که با تدبییر مقامات باا لا دستی این امر حیاتی ,مقدور ومیسر خواهد شد .
مورد بعدی پرداخت فاکتور 6 ماه گذشته پزشکی است که در دست ایثارگران مانده ودیگر انکه کنسل کردن قرارداد پزشکان, با برخی بیمارستانها,وداروخانه ها با بیمه دی ,که مشکل درمان را سختر کرده ان هم به علت واریز نشدن مطالبات از بیمهطرف قرار داد .
با تشکبر به امید رسیدگی .
جانباز
سلام.جناب مسوولین محترم ونماینده محترم مجلس وهمچنین حاج آقامجتهدلطفاجواب ماجانبازان انقلاب رابدهیدتکلیف ماده 38حالت اشتغال بگیران بنیادچیست؟؟؟آیاکسی پیگیرحق وحقوق ماهست یانه؟؟؟
این میز که گرد نیست!
تا این تفکر غلط در بین اعضای این انجمن هست که به بهانه واهی جلوگیری از ضربه به نظام تبدیل به مانع و سد اصلی در برابر اقدامات اعتراضی جدی به ستم حکومت در حق ایثارگران شده اند تا آخر عمر هم که با تمام مقامات نظام جلسه بگذارند به هیچ جا نمی رسند و همین آش است و همین کاسه!
جانباز ۷۰٪ و برادر شهید
رزمندگان هم که .........!!!!!! ایثارگران فقط جانبازان بالای 25 درصذ وخانواده شهدا هستند !!!!
باسلام. درودبه روح پاک..امام راحل درودبرشهدای.8سال.دفاع..مقدس.سلام.به..رهبر.عزیز..مابجز رهبری کسی نداریم.بمابرسد ازمسعولین این.سایت خواهش میکنم اینودرسایت رهبرعزیز قراربدید من باخدمت مقدس سربازی دارای.73ماه جبهه میباشم هچی ندارم نه خانه ماشین نه کار مریضم..چکارکنم.
سلام.جنگ.تمام.شد.بقول.بعضیامگرماچکارکردیم.اقارفتیم جبهه.که.رفتیم.مگرچه.شده. ماکه.کاری.ازدستمان.برنمی.ایداقای.پشت.میزاداره .نشته.میگه. من .رزمنده. بودم. .یکی.ادعامیکندمیگه.من.جانبازم..مملکتی.چندباندمافیامثل. خاوری.وامثال.خاوری.داشته.باشدحق.به.حقدار نمیرسد. دارای .73ماه. جبهه .بیکار.و مریضم .مستاجر. .و بدهکارم.
بنام خدا
جناب آقایان . حجت الاسلام نوروزی . برادر مجتهد . برادر ساقی وتمامی عزیزان
با سلام وعرض ادب واحترام
شما جلسه میزارید هزینه میکنید در وقت ودر همه چیز اما خروجی چیست ..؟ ما جانبازان حالت اشتغال بنیاد یعنی باید بریم سر چهاراها گدایی کنیم تا شما عمق مسئله درک کنید . آقا بخدا قسم اگه ترس از ابرو نباشه میریم گدایی میکنیم تمام کارکنان دولت حقوق . بن . دفترچه فروشکاه جز جانبازان حالت اشتغال بنیاد دو هزار مستمری به ما میدهند انهم با منت . جرا فکری برای ما نمیکنید اقلا به بنیاد فشار بیارید این دستور العمل اخیر را اجرا کند . حرف زیاد است دیگه خسته شدیم بخدا .
جانباز 50 درصد حالت اشتغال بنیاد
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi