شناسه خبر : 49736
دوشنبه 05 مهر 1395 , 11:55
اشتراک گذاری در :
عکس روز

سخنان "رهبر انقلاب" درباره یک نقل قول جنجالی +صوت

رهبر معظم انقلاب در ابتدای جلسه درس خارج فقه امروز درباره یک نقل قول جنجالی توضیحاتی را ایراد فرمودند

فاش نیوز - بیانات مهم حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابتدای درس خارج فقه‌شان منتشر شد.

رهبر معظم انقلاب در ابتدای جلسه درس خارج فقه امروز (دوشنبه 5 مهر ماه) درباره یک نقل قول جنجالی توضیحاتی را ایراد فرمودند

متن کامل توضیحات و بیانات امام خامنه‌ای به شرح ذیل است:

 

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

الحمدلله ربّ العالمین و الصلوة و السلام علی سیدنا محمد و آله الطاهرین سیما بقیةالله فی الأرضین

دنباله‌ی حدیث قبل از جناب ابی‌حمزه‌ی ثمالی از حضرت سجاد (سلام‌الله‌علیه) که فِقراتی از این حدیث را در روزهای قبل خواندیم. «إن زُکِّیَ خَافَ ما یَقولون»

حالا قبل از آنی که این فقره را عرض بکنم، این تذکر را، توجه را بدهم که از مطلبی که ما دیروز در ذیل این فقره‌ی قبلی گفتیم مثل اینکه سوءبرداشت شده، بعضی‌ها سوءتلقّی کردند. خب حالا سوءبرداشت فی‌نفسه چیز مشکلی نیست. لکن وقتی که این منتهی بشود به بگومگو و بخصوص در این فضای مجازی و این یک چیزی بگوید، آن یک چیزی بگوید، مایه‌ی کدورت و دل‌چرکینیِ برادران مؤمن از یکدیگر بشود آن‌وقت این چیز بدی است. بنده‌ی حقیر که این همه اصرار دارم بر وحدتِ قلوب و حرکت در مسیر واحد و اتحاد نیروهای کشور، بخصوص نیروهای مؤمن و انقلابی، خدای نکرده یک چیزی آدم بگوید که مایه‌ی اختلاف بین نیروها بشود، این را به خدا پناه می‌بریم. نباید این چیزها را مایه‌ی اختلاف قرار داد.

خب بله، یک نفری، یک آقایی آمده پیش من، من هم به ملاحظه‌ی صلاح حال خود آن شخص و صلاح حال کشور به ایشان گفتم که شما در فلان قضیه شرکت نکنید. نگفتیم هم شرکت نکنید، گفتیم صلاح نمی‌دانیم ما، شما شرکت کنید. این را گفتیم. خب یک چیز عادی است. انسان بایستی آن چیزی را که می‌بیند و می‌فهمد و فکر می‌کند که به نفع برادر مؤمن‌اش است باید به او بگوید دیگر. ما هم اوضاع کشور را خب، غالباً بیشتر از اغلب افراد آشنا هستیم. آدم‌ها هم، بخصوص آدم‌هایی که صدها جلسه با ما نشستند و برخاستند، بیشتر و بهتر از دیگران می‌شناسیم. با ملاحظه‌ی حال مخاطب و اوضاع کشور به یک آقایی انسان توصیه می‌کند که آقا شما اگر در این مقوله وارد شدید، این دو قطبی در کشور ایجاد می‌شود. دو قطبی در کشور مضرّ است به حال کشور. من صلاح نمی‌دانم شما وارد بشوید. بله، این چیز خیلی مهمی که نیست. این یک چیز خیلی طبیعی است، خیلی ساده است. بله، ما این توصیه را به یکی از آقایان، به یکی از برادران کردیم. خب حالا این مایه‌ی اختلاف بشود بین برادران مؤمن، یکی بگوید فلانی گفته، یکی بگوید نگفته، یکی بگوید چرا پشت بلندگو نگفته؟ خب حالا این هم پشت بلندگو. (۱)

 دشمنان هم که گوش خواباندند استفاده کنند. ببینید، حواستان جمع باشد. خب به رادیوی «فردا» یا رادیو‌ی «بی‌بی‌سی» چه ارتباطی دارد این قضیه؟ می‌پردازند، بحث می‌کنند، تحلیل می‌کنند، علت چیست، چرا گفتند، این چیست معنایش؟ این معنایش این است که دشمن می‌خواهد استفاده کند. ما چه‌کار باید بکنیم؟ ما باید نقطه‌ی مقابل دشمن حرکت بکنیم. یعنی مطلب خیلی عادی است، همین‌طور که بنده عرض کردم. خب شما برادر مؤمن من هستی. یک چیزی را به مصلحت شما می‌دانم، می‌گویم به شما. این اشکالی که ندارد ظاهراً. چیز خوبی است. لازم هم هست شرعاً. لازم هم هست خیرخواهی. «النّصیحةُ لِلمُؤمنین» یا «لِلإخوةِ المُؤمنین» یا «لأئمّة المؤمنین» در همه‌ی صور. این یک چیزی خوبی است دیگر. انسان باید نصیحت کند. نصیحت یعنی خیرخواهی. من به جنابعالی که مثلاً آقای آشیخ عبدالعالی اسمتان است من باب مثال علاقه‌مندم. می‌دانم شما اگر وارد این مقوله شدی به ضررت است. به ضرر کشور هم هست. به شما می‌گویم وارد نشو. نمی‌گویم هم وارد نشو. امر و نهی نیست. حالا بعضی گفتند آقا دستور دادند، امر کردند، نه، گفتیم صلاح نمی‌دانیم. من صلاح نمی‌دانم. این چیز خوبی است. این چیز بدی نیست.

 اینی هم که حالا بگویند که فلانی [رهبری] تحت تأثیر زید و عمرو و بکر و ... است؛ نه، این حرف‌ها چیست؟ بنده از زید و عمرو و بکر و اینها هم بیشتر اطلاع دارم، هم انگیزه بیشتر دارم. آنچه که واقعاً  مصلحت باشد، آنچه که مصلحت بدانم بینی و بین‌الله، ما باید به خدا جواب بدهیم. یکی از دعاهایی که دائماً باید امثال بنده و شما بکنیم این است، «وَاسْتَعمِلْنی لِما تَسْألُنی غَداً عَنه» فردا از ما سؤال می‌کنند. چرا فلان چیز را گفتید، چرا نگفتید. از نگفتید هم سؤال می‌کنند. فقط از گفتید نیست. چرا فلان کار را کردید، چرا نکردید. از نکردید هم سؤال می‌کنند. بنابراین نه، ما این فقره‌ای که دیروز معنا کردیم ناظر به این قضیه اصلاً نبود. داشتیم حدیث را معنا می‌کردیم مثل اینکه امروز هم حدیث را معنا می‌کنیم. آن قضیه هم همینطور است که عرض کردیم. بین برادران مؤمن اختلاف سر این چیزها هیچ مصلحت نیست. شما یک چیزی بگویید، آن یک چیزی بگوید، آن یک چیزی بگوید. یک نفر سومی هم منتظر باشد، به مجردی که شما با هم دعوا کردید، او بیاید از میانه سود خودش را ببرد؛ بردارد ببرد. اینها را باید مراقب بود. امروز کشور به اتحاد نیروها احتیاج دارد. بخصوص نیروهای مؤمن. نیروهای پای کار. سعی کنند از این چیزها اختلاف بوجود نیاورند.


۱) خنده‌ی معظم‌له و حضّار

صوت سخنان رهبری در جلسه درس خارج فقه، صبح دوشنبه 3مهر 95 :

download

اینستاگرام
تکلیف همه مشخص شد
سلام ، وقتی شخص مهمی مطلبی را عرض میکند ولی دلیل را نمیگوید باعث حدس و گمان میشود. بنابراین علت صلاح ندانستن یا مدت صلاح نداستن را به مردم بگوید تا حدس و گمان رفع شود.
اگر صلاح به جلوگیری از فتنه گری فتنه گران است که میبایست چاره فتنه شود تا مردم از حق و حقوق قانونی محروم نشوند. چرا شخصی که با تجربه توانسته مشکلات کشور را حل کند اما بدلیل انتخاب اشتباه چند نفر معاون دچار مشکل شده بایستی فرصت جبران اشتباه گذشته را از دست بدهد؟
یقین داریم علیرغم تبلیغات دشمنان اسلام و تهدیدهای دشمنان داخلی بر علیه جانشین بحق شهید رجایی و با توجه به سیاست جذب حداکثری در صورت حضور و نامزدی ریاست جمهوری 96 پیش بینی میشود بیش از 50 میلیون رای جمع شود که نتیجه مناسبی در وضعیت کنونی کشور و اخراج نفوذیهای نوکر غرب از پستهای حساس حکومت است.
همانطور که میدانیم افراد ناصالح در پستهای حساس نفوذ کردند و مشغول دشمنی با مردم و انقلاب اسلامی هستند که بحول و قوه الهی در انتخابات آینده موازنه سیاسی توسط مردم متعادل خواهد شد. به هر ترتیب وضعیت کشور نمیتواند بدتر از این وضعیت نابسامان و هرج و مرج اقتصادی متکی به قول و قرار دشمنان اسلام گردد.
در صلح حضرت امام حسن مجتبی(ع) فرماندهان امام ایمانشان را به طلای سرخ دشمن واگذاشتند لذا در حال حاضر نیز عده ای از مسئولین همان کار را در غالب مذاکره کردند که عواقب بسیار نگران کننده ای در آینده تثبیت نظام اسلامی و شرایط فکری مردم بدنبال دارد.
جناب اقای ناطق شما بهتر مصلحت نظام را تشخیص می دهید یا رهبر معظم انقلاب اسلامی چیزی را که جوان درایینه نمی بیند پیر در خشت خام می بیند و معنی اطاعت پذیری یعنی در جایی که رهبری در خصوص یک موضوعی به این صراحت اعلام نظر نمودند همه اطاعت نمایند که این روش باتوجه به همه توطئه ها وفتنه هابرکات واثرات بسیاری نسیب نظام نموده است و انتظار این است در جایی که نظر رهبری به صراحت بیان می شود از تفسیر تاویل آن پرهیز شود چون ایشان به موضوعات کاملا اشراف دارند باتشکر
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi