شناسه خبر : 98295
چهارشنبه 03 اسفند 1401 , 09:26
اشتراک گذاری در :
عکس روز

اروپایی‌ها درباره حمایت از اوکراین به تردید افتاده‌اند

فاش نیوز - یک کارشناس روابط بین‌الملل، سفر جو بایدن به اوکراین را تبلیغاتی و دارای آثار منفی خواند و ضمنا تصریح کرد: این سفر نشان می‌دهد اروپا نمی‌خواهد حمایت بیشتری از اوکراین انجام دهد.
علی بیگدلی به روزنامه آفتاب یزد گفت: «این‌گونه سفرها بیشتر از آن که آثاری مثبت در پی داشته باشد نشان‌دهنده اوج اختلافات آمریکا و اتحادیه‌ اروپایی است اختلافاتی که روز به روز بیشتر می‌شود. ‌حضور رئیس جمهور آمریکا در کی‌یف بلافاصله پس از حضور تقریبا بی‌نتیجه زلنسکی در اروپا به تحلیلگران گوشزد می‌کند اروپایی‌ها چندان تمایلی برای ارسال کمک‌های بیشتر به اوکراین ندارند و همین مسئله بایدن را مجاب کرده تا در سفری تبلیغاتی چنین وانمود کند که همه‌جوره از زلنسکی و اوکراین حمایت خواهد شد در حالی که بررسی اخبار و گزارش‌ها حقیقت تلخ دیگری را حکایت می‌کند!»
وی می‌افزاید: «البته بعد از سفر زلنسکی به اروپا و برخورد نسبتاً سردی که با وی شد انجام این سفر می‌تواند آنچه جامعه جهانی باید درک کند را آسان‌تر به دست آورد از آن جهت که؛ اروپایی‌ها چندان تمایلی به عصبانی کردن پوتین و گسترش دامنه‌های جنگ اوکراین به دیگر نواحی این قاره نداشته و به شدت مراقب هستند تا به اصطلاح، آن روی پوتین نشان داده نشود! ‌بارها اعلام کرده ام، بازهم اعلام می‌کنم که پوتین قطعاً دست خالی از اوکراین بیرون نخواهد رفت.
علی بیگدلی تأکید می‌کند: «اتحادیه اروپا اگرچه تا به امروز از زلنسکی حمایت کرده اما همچنان مردد به انجام این کار است از آن جهت که سر به سر پوتین گذاشتن می‌تواند تبعات وحشتناکی برای قاره سبز داشته باشد.» اتحادیه اروپا تمام سعی خود را به کار بسته تا وضعیت به سمت پوتین احساس خطر کند زیرا؛ احساس خطر کردن پوتین مترادف است با دست زدن به اقداماتی که حتی می‌تواند تبعات غیرقابل پیش‌بینی‌ای در پی داشته باشد از جمله آن که حتی مسکو اقدام به استفاده از سلاح‌های نامتعارف کند.»
وی گفت: «فرانسوی‌ها همچنان از برخی بدعهدی‌ها و بداخلاقی‌های سیاسیِ بایدن و آمریکا در موضوع قراردادهای نظامی عصبانی هستند این انتظار که شکاف به وجود آمده مابین اروپا و آمریکا روز به روز بیشتر و بیشتر شود چندان دور از ذهن نیست.»
وی ادامه می‌دهد: «چنین به نظر می‌رسد که فرانسه در کنار آلمان خواهان پایان دادن به این جنگ هستند چون در شرایط بد اقتصادی که بسیاری از کشورهای اروپایی را با مشکل مواجه کرده، ادامه این جنگ می‌تواند وضعیت را بغرنج‌تر از همیشه کند و همین مسئله نیز تشدیدکننده تردید اروپایی‌ها از حمایت همه جانبه از اوکراین است.»
بیگدلی همچنین تأکید کرد: «همزمانی سفر بایدن به اوکراین و سفر وزیر امور خارجه چین به روسیه حکایت از آن دارد که سیاست‌های آمریکا در فشار بر پکن برای دوری گزیدن از مسکو و کمک به انزوای پوتین یک سیاست شکست خورده است. اگرچه رسانه‌های بین‌المللی بر سفر بایدن به اوکراین متمرکز خواهند شد اما از نظر میزان اهمیت قطعاً حضور وزیر امور خارجه چین که شریکی ایدئولوژیک برای کرملین محسوب می‌شود حائز اهمیت‌تر است.» این استاد دانشگاه می‌گوید: «هرچند هنوز نشانه‌ای از حمایت نظامی چین از روسیه به دست نیامده اما انجام این سفر نشان‌دهنده عمق روابط پکن - مسکو است و در آینده می‌توان آثار بیشتری از این حضور را درک کرد.»

اینستاگرام
پروژه سریالی جاسوس های دوتابیعتی در ایران
جمشید شارمهد فعال سیاسی ایرانی-آلمانی و از اعضای انجمن پادشاهی ایران است ، که مدیریت رادیو (تندر) را پس از فرود فولادوند برعهده داشت. جمشید شارمهد تابستان ۱۳۹۹ در یکی از کشورهای همسایه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد. وی در ایران زندانی و در دادگاه انقلاب به محاربه متهم و به اعدام محکوم شد او در سال ۲۰۰۴ میلادی وب‌ سایت تندر را تأسیس نمود و سپس در سال ۲۰۰۷ رادیو تندر را راه‌اندازی کرد
شارمهد اعلام کرده بود : از هر روشی برای ، جنگ تمام عیار علیه جمهوری اسلامی ایران و تدارک تسلیحات و مهمات برای جنگ مسلحانه و ترور استفاده خواهد کرد ، او ضمن همکاری با اف بی ای در طبقه دهم مرکز اف بی ای ، استقرار داشته و 100 هزار دلار از امریکا نیز دریافت کرده است
شارمهد در یک مورد ، مسئولیت انفجار مسجد شیرازبا 14 کشته 200 مجروح را برعهده گرفته تا با ترور و ایجاد فضای ارعاب برای ضربه زدن مسلحانه به اماکن مذهبی ، اقتصادی و پشیبانی ضمنی از چهارشنه های سفید از هر روشی علیه ، امنیت جمهوری اسلامی ایران بهره ببرد
سفر مستقیم او از لس آنجلس به دو کشور منطقه ، برای ایجاد پایگاه در سال 99 از همان آغاز سفر، زیر نظر چتر امنیتی ایران به بازداشت او در منطقه انجامید.
قوه قضائیه ۲ اسفند ۱۴۰۱ اعلام کرد دادگاه انقلاب تهران جمشید شارمهد را به اتهام «افساد فی‌الارض از طریق طراحی و هدایت اقدامات تروریستی» به اعدام محکوم کرد و دولت آلمان در واکنش از دو تن از اعضای سفارت ایران درآلمان خواست خاک این کشور را ترک کنند و روزنامه کیهان طی یک یادداشت در نشریه خود ، از وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران ، درخواست اقدامی تلافی جویانه نمود.
مدیر مسئول روزنامه کیهان با اشاره به واکنش آلمان به اعدام یک تروریست در ایران نوشت: ایران می‌تواند و باید در اولین گام، اعضای سفارت آلمان را ممنوع الخروج کند و افسر اطلاعاتی مستقر در سفارت آلمان را که رابط جمشید شارمهد با (BND) بوده و هویت او از سوی شارمهد افشا شده به دادگاه احضار و محاکمه کند.
جمشید شارمهد تابعیت دوگانه ایرانی- آلمانی داشته است و در ایران تحت نظارت سفارت آلمان بوده و از طریق سفارت آلمان با افسر آژانس اطلاعاتی آلمان(BND) در تماس بوده است. حال چگونه می‌توان باور کرد که دولت آلمان و آژانس اطلاعاتی و جاسوسی این کشور (BND) از اقدامات تروریستی وی بی‌اطلاع بوده باشد؟! اسناد یاد شده نشان می‌دهند که دولت آلمان نگران اطلاعاتی است که جمشید شارمهد در اختیار مراکز اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران گذاشته و نقش سفارت آلمان در ترورها و سرپُل‌ها را لو داده است. دقیقاً همان نگرانی و اضطرابی که دولت انگلیس بعد از لو رفتن اطلاعات سّری خود از سوی علیرضا اکبری با آن رو‌به‌رو شده بود.
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi